Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
valkil píše:
určitě má nějaké nadřízené, ne?
Urcite tam je nejaka vedouci kuchyne,nebo snad primo reditelka skolky?myslis ze jit prvne z nima?nebo ji to rict do oci?nebo se na to vyflaknout? ![]()
Asi bych jí něco řekla.Jako v dobrém,ale že se ti toto její jednání nelíbí.Stížností u nadřízených,bych jí pohrozila pokud se její jednání nezmění.
Tak se ji jen v klidu zeptej proč takové „kraviny“jako zapomenutý jídlonosič řeší s tolika lidma ale ne s tebou…?
Takové lidi miluju za zádama tě pomluví a před tebou by tě umačkali láskou… ![]()
Za nadřízenýma bych nešla-já teda nejsem taková povaha.
Hlavně v klidu bo jestli vybuchneš uděláš ji tím jedině radost že může dál drbat
jak si strašně oprsklá,drzá…blablabla
miriskaw píše:
Tak se ji jen v klidu zeptej proč takové „kraviny“jako zapomenutý jídlonosič řeší s tolika lidma ale ne s tebou…?
Takové lidi miluju za zádama tě pomluví a před tebou by tě umačkali láskou…![]()
Za nadřízenýma bych nešla-já teda nejsem taková povaha.
Hlavně v klidu bo jestli vybuchneš uděláš ji tím jedině radost že může dál drbatjak si strašně oprsklá,drzá…blablabla
Miri čau zlato
no jako ani neuveris jak me to vytocilo,ano jsem tu naplavenina z mesta,k tomu svobodna matka,ale aby me nejaka zaostala pi..pomlouvala vsude kde se da,vuli tkove kravine,to je mi z toho na
za nadrizenyma nechci,beztak jsou jedna ruka
ale ji neco reknu,at si nemysli ze si muze ke mne vse dovolit jen proto ze jsem mlada,a svobodna(podle meho na to totiz hresi,ze nemam chlapa,jinak by si to nedovolila)kurvajs ja se snad vdam
![]()
Ja bych se nedala.Co ji je potom.Mimochodem jako i jinde nemela by mlcet komu vozi jidlo nebo kdo si pro nej chodi.Ja bych ji rekla ze jeste jednou a nepozenes to pres jeji nadrizene ale pres ty co jsou nad nema dal.Ze tam nikoho nemas to uz vedet nemusi.
![]()
No mě by to taky vytočilo.Ale fakt se nenech vyprovokovat.Přece takové rašpli neuděláš radost…
Buď mílá,usmívej se a v klidu se ji na to zeptej.Někdy se hold musíme umět přetvářet
![]()
To víš myslí si,že jsi snadná oběť-mladá,přistěhovaná,svoboná… Vytři ji zrak-ty to umíš ![]()
A na chlapy prď-jednoho mám doma a někdy je to jen na otravu ![]()
Jestli chceš dál brát ty obědy, tak opatrně. Aby neměla příště knedlo-zelo-flusanec.. ![]()
Jednou se ke mně donesl taky drb o mě v práci, tak jsem za dotyčnou šla, co to vykládá, a to mně bylo tenkrát 25 a jí cca 50, no, jak čučela!!
Od tý doby je to hodná holka.
(nebo si dává bacha
) Ozvi se, ale radši přímo jí. ![]()
emocuc.polymorf píše:
OT - taky nazdar Miri a nazdar Noruško![]()
![]()
Ahóój
![]()
No,to jsem normálně vytočená za tebe. Takže příště, řekni jí, že vy dvě si netykáte a jestli vaříš nebo ne, není její problém, ty jsi zákazník a za služby si platíš. A řekni že bys ráda věděla, co na její jednání řeknou nadřízení, na hlavu od někoho kdo rozváží jídlo a ještě si vyskakuje, bych si teda na hlavu s.át nenechala. ![]()
Asi bych paní upozrnila,že to jestli vařím nebo nevařím je moje věc. Službu (donášku jídla si platím) a jestli se mnou má problém ať mi to řekne do očí, taky bych jí upozornila,že nevím proč mi tyká. Vesnice je malá a drby se ke mě dostanou, s tím,že příště to budu řešit s nadřízenou. To že je starší jí vůbec neopravňuje se k tobě chovat jak k malé nesvéprávné holce. Bych si to prostě líbit nenechala…
kattkka píše:
Ja bych se nedala.Co ji je potom.Mimochodem jako i jinde nemela by mlcet komu vozi jidlo nebo kdo si pro nej chodi.Ja bych ji rekla ze jeste jednou a nepozenes to pres jeji nadrizene ale pres ty co jsou nad nema dal.Ze tam nikoho nemas to uz vedet nemusi.
Tak nějak podobně
. Dneska je to kravina (=jídlonosiče), přístě to může být horší. Takže utnout zavčasu…
A čistě za sebe - určitě bych ji upozornila, aby mi netykala. V práci a na brigádách jsem bývávala nejmladší, automaticky mi tykali a musím říct, že tomu odpovídalo i chování
. Je pravdou, že líp se řekne „ty vole“ než „vy vole“
. I když už dávno nejsem v zaměstnáních nejmladší, tak alergie na automatické jednostranné tykání mi zůstala. Naštěstí už si to prakticky nikdo nedovolí
.
Jinak - čau Marro ![]()
holky dik moc jste zlatka
No takze pripravena na vse,s pul hodinovym premyslenim,po ceste do skolky,jsem do jidelny naletela jako tajfun
mila roznaseck na kole uz tam nebyl,jaka skoda
ale za to tam byla vedouci jidelny,mmch velice mila usmevava pani,a ta se me ptala co potrebuji,mela jsem cukani ji vse vyklopit,ale jen jsem ji rekla ze s potrebuji osobne popovidat s pani L,a pokud s ni ten problem nevyresim ze ji urcite navstivit at s tim pocitam,no snazila se ze me vsechno vythanout ale necukla jsem.uvidime v pondeli, na pani roznasecku..ale urazena jsem furt,nejaka krava co roznasi obedy,a ja ji za to vlastne platim
a to jeste mi je ma donest az pred dvere,a nechava mi je u sousedky,jen aby nemusela za zatacku doprava
a s tim tykanim jsem to naplanovala tak,ze ji normalne zacnu taky tykat..a uvidime co na to rekne,nemam jinak slov pinda
mmch,syn si byl pridat obed dneska ve skolce,a tato jista osoba o ktere diskutujem,mu prej rekla ,ze to je tak kdyz maminka doma nevari ![]()
Marki to si děláš srandu
tohle řekla jo???Tak to je ale už moc ne?Pinda jedna co si o sobě myslí???Ať si jako první zamete před svým prahem…
To máš jako denně vyvyřovat omáčky,pečené masa a pak… to házet z okna,když malý jí ve školce a bydlíš sama?
Holky potrebuji akutne radu,neez udelam nejakou blbost
jde vlastne o nic vazneho,ale i tk jsem nasr..do bledemodra
Nejak to shrnu,v mistni skolce(vesnice)je jedna prcovnce,pomaha v kuchyni a pri tomhle s prividelava roznaskou obedu.mam obednane obedy vyuzivam rozvozu az domu,vse platim samozrejme.Tahle zenska,mi od zacatku tyka(to jsem vubec nenabidla,ani se nijak osobne nezname),ale to jsem nejak presla jsem mlada 24,ona kolem 50.je to takova mistni drbna,samo ze nejvice dulezita,a hlavne drzkata.No alee k veci,asi trikrat se mi stalo ze jsem zapomela dat jidlonosic(vzdy jsem se po te omluvila,nebo rychle dorucila,byly to situace vetsinou akutni,kdyz jsem nekam musela odjed)ted nastal novy rok,s tim i novej rozvoz obedu,a ona uz byla po znamych a rodine,a pomlouvla me ze jsem neschopna,si hlidat jidlonosice
a ze me musi nejak potrestat(prej mi tam da min jidla
)a ze nemam co n praci a nevarim
no vim ze to neni nijak na pest,ale stve me ze si o me vubec dovoli mluvit,a pomlouvat,a ted resim dilema za hodku jdu pro maleho do skolky,rict ji neco,nebo zustat mlcet a dal snaset jeji pomlouvani?nevim presne co ji mam rict,chci aby to bylo slusne a jasne,ale s mou povahou se bojim ze ji prinejmensim neco hnusneho nadám,a ona me pak pomluvi dvojnasob
tak co holky?