Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co myslíte, melou boží mlýny? Pomalu, ale jistě? Já mám pocit, že nemelou. Jinak by přece nemohlo být na světě tolik utrpení.
Darebáci zbohatnou a zdrhnou někam na Bahamy a nikdo je nepotrestá a na druhé straně malé nevinné děti onemocní nebo umřou.
Melou, aspoň u lidí který znám já a i u mě
všecho zlý se ti prostě jednou vrátí…
Depka ![]()
@Cuarentena píše:
Co myslíte, melou boží mlýny? Pomalu, ale jistě? Já mám pocit, že nemelou. Jinak by přece nemohlo být na světě tolik utrpení.Darebáci zbohatnou a zdrhnou někam na Bahamy a nikdo je nepotrestá a na druhé straně malé nevinné děti onemocní nebo umřou.
@Cuarentena myslím, že nemelou, ale taky se říká na každou sviňi se vaří voda a na ty největší svině se vaří voda v největším kotli. Můj bývakž kolega z práce vykrádal kamiony, kradl v práci zálohy, eura, naftu, falšoval objednávky, nechával si od firem zasílat úplatky, terorizoval nás tam všechny a vždy mu vše procházelo. Nakonec to dopadlo tak, že si založil svou vlastní firmu, sebral nám lžima a podvodama zákazníky, 18 lidí připravil o práci a jemu nová firma klape. Když si náš bývalý majitel chtěl založit novou firmu, tak ho všude tak pošpinil, rozeslal anonymy na policii, finační úřady atd. Doteď se nemůžu vzpamatovat, že tohle udělal, i když měl v naší firmě plat 50 tisíc… Už roky čekám, kdy ty boží mlýny domelou a stále se nemůžu dočkat.
Melou, pomalu a občas i z posledního, ale melou…
Příspěvek upraven 16.08.13 v 18:57
O tomhle nespravedlivém a zlém světě bysme mohly mluvit donekonečna a nikdy bysme nepřišly na to PROČ? proč je svět tak krutý ![]()
Dobře se mají vyčurání lidi
Nemocné děti je to strašné, ale bohužel to tak je
My můžeme jen pečovat o ty naše zlatíčka a snažit se o to aby měli plnohodnotný život
Můžeme pomoci finančně, jsou dobrovolníci co jezdí do Afriky, to pomůže aspon trochu
Jediný kdo změnil svět a bohužel k horšímu byl Hitler
Příspěvek upraven 16.08.13 v 18:52
Taky jsem názoru, že nemelou…všechny nespravedlnosti, které se děly a dějí okolo mě semlety nebyly ani v jednom případě. Pořád v ně doufám, ale asi došla voda v náhonu, aby se mlýn rozchodil. ![]()
Jo, věřím tomu, že Boží mlýny melou. Někdy možná z našeho pohledu pomalu, ale melou.
Melou. Já spíš říkám, že za vše přijde „platba“ a většinou když to člověk nečeká.
Příspěvek upraven 16.08.13 v 18:55
Jinak - nestarám se, kdo a proč má víc a hodně mi to v životě pomáhá.
Většinou mám pocit, že nemelou, ale stále tak nějak doufám, že ano… Jak říká jedna moje kamarádka - život není fér a je jeden z nejtěžších…
@Cuarentena píše:
Co myslíte, melou boží mlýny? Pomalu, ale jistě? Já mám pocit, že nemelou. Jinak by přece nemohlo být na světě tolik utrpení.Darebáci zbohatnou a zdrhnou někam na Bahamy a nikdo je nepotrestá a na druhé straně malé nevinné děti onemocní nebo umřou.
Melou, spolehlivě. Ale někdy to není vidět pro veřejnost.