Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, bydlíme v paneláku s dvorem na parkování a dnes jsem si všimla, že od sousedů nám sem někdo vlezl, navázal na strom lano a když mě viděli, lezli zpět. Volala jsem na ně, ale nereagovali a protože je tchán správce, volala jsem mu, co mám dělat, jsou totiž na dovolené. Tak mi řekli, že mám volat policii, že je to soukromý pozemek a kdyby něco potřebovali nebo chtěli, musí mít povolení a když utekli, je to divné. Tak jsem je zavolala, přijeli, chytili pána a ten jim řekl, že opravuje něco vedle a potřeboval si sem skočit. Volala jsem to tchánovi, ten nadával, že tady nemají co dělat, ale já nevím teď jak se mám cítit. Jsem trochu cíťa a beru si to jako trapas no. Myslíte, že jsem se zachovala správně? Nikdo netušil a ani já, že něco vedle dělají a potřebují sem a když mě viděli a lezli zpět a nepozastavili se ani nad tím, že na ně volam…
@kissi Já myslím, že to bylo správné, taky bych ocenila, kdyby mi někdo dohlídl na barák/byt, když jsem na dovolené. Raději zavolat a zjistit, že to nic nebylo, než v klidu přihlížet, jak někomu vybírají byt.
@kissi zachovala jsi se spravne nejsi jasnovidka
trapas to je max jejich, meli reagovat kdyz jsi na ne volala ![]()
@kissi
Vůbec si z toho nedělej hlavu. Měli aspoň odpovědět, když si na ně volala. Když neodpovědi, tak co sis měla myslet jiného. Taky bych volala policii.
@kissi zachovala ses dobře. měl se zastavit a normálně ti to říct. na cizím pozemku nemá co dělat. kdyby jsme byli v Americe tak ho můžeš i legálně zastřelit…
buď se měl zeptat na správě předem nebo se alespoň zastavit a něco říct.
Udelala bych to same…
Cca rok zpatky jsem jela ven se psem a s kocarem, venku 2 chlapi, ze k nam jedou opravovat zamky, no moc jsem nepremyslela a pustila je do baraku. Pak se mi to nejak rozlezelo v hlave a rikala jsem si, ze to je nejaky divny, tak jsem se ptala souseda, jestli to je normalni apod. a pry ne, ze to musi byt nahlaseny.
Zavolala jsem policii, prijeli, pokecali si spolu a odjeli. Bylo mi to divny, ze je nechali v baraku, tak jsem znova volala na policii, co to ma byt a pry to jsou vazne opravari a ze nabizeji namontovani nejaky desticky proti vypaceni nebo co a ze s tou hldkou uz se dobre znaji
![]()
Udělala jsi správně. Když něco potřebovali, měli zazvonit a poprosit tě.
@kissi zachovala si se správně, pro co si ten chlap „potřeboval skočit“ k sousedům??? A pokud potřebovali, měli se dohodnout ![]()
nemusíš se cítit nijak špatně, ba naopak ![]()
Si chtěl hodit mašli a tys mu to překazila ![]()
Počkej ráno, najdeš tam oběšence ![]()