Zachovala jsem se správně?

2390
12.8.13 15:33

Zachovala jsem se správně?

Ahojky, bydlíme v paneláku s dvorem na parkování a dnes jsem si všimla, že od sousedů nám sem někdo vlezl, navázal na strom lano a když mě viděli, lezli zpět. Volala jsem na ně, ale nereagovali a protože je tchán správce, volala jsem mu, co mám dělat, jsou totiž na dovolené. Tak mi řekli, že mám volat policii, že je to soukromý pozemek a kdyby něco potřebovali nebo chtěli, musí mít povolení a když utekli, je to divné. Tak jsem je zavolala, přijeli, chytili pána a ten jim řekl, že opravuje něco vedle a potřeboval si sem skočit. Volala jsem to tchánovi, ten nadával, že tady nemají co dělat, ale já nevím teď jak se mám cítit. Jsem trochu cíťa a beru si to jako trapas no. Myslíte, že jsem se zachovala správně? Nikdo netušil a ani já, že něco vedle dělají a potřebují sem a když mě viděli a lezli zpět a nepozastavili se ani nad tím, že na ně volam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65160
12.8.13 15:36

@kissi Já myslím, že to bylo správné, taky bych ocenila, kdyby mi někdo dohlídl na barák/byt, když jsem na dovolené. Raději zavolat a zjistit, že to nic nebylo, než v klidu přihlížet, jak někomu vybírají byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
12.8.13 15:37

@kissi udělala jsi dobře, taky to tam mohli vykrádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.8.13 15:42

@kissi zachovala jsi se spravne nejsi jasnovidka ;) trapas to je max jejich, meli reagovat kdyz jsi na ne volala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
12.8.13 15:42

@kissi
Vůbec si z toho nedělej hlavu. Měli aspoň odpovědět, když si na ně volala. Když neodpovědi, tak co sis měla myslet jiného. Taky bych volala policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.8.13 15:43

@kissi zachovala ses dobře. měl se zastavit a normálně ti to říct. na cizím pozemku nemá co dělat. kdyby jsme byli v Americe tak ho můžeš i legálně zastřelit…
buď se měl zeptat na správě předem nebo se alespoň zastavit a něco říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
12.8.13 15:43

Udelala bych to same…
Cca rok zpatky jsem jela ven se psem a s kocarem, venku 2 chlapi, ze k nam jedou opravovat zamky, no moc jsem nepremyslela a pustila je do baraku. Pak se mi to nejak rozlezelo v hlave a rikala jsem si, ze to je nejaky divny, tak jsem se ptala souseda, jestli to je normalni apod. a pry ne, ze to musi byt nahlaseny.
Zavolala jsem policii, prijeli, pokecali si spolu a odjeli. Bylo mi to divny, ze je nechali v baraku, tak jsem znova volala na policii, co to ma byt a pry to jsou vazne opravari a ze nabizeji namontovani nejaky desticky proti vypaceni nebo co a ze s tou hldkou uz se dobre znaji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.8.13 15:45

Udělala jsi správně. Když něco potřebovali, měli zazvonit a poprosit tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
12.8.13 16:01

Tak jsem ráda, že máte stejný názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
12.8.13 16:06

@kissi zachovala si se správně, pro co si ten chlap „potřeboval skočit“ k sousedům??? A pokud potřebovali, měli se dohodnout :nevim:
nemusíš se cítit nijak špatně, ba naopak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.8.13 16:55

Si chtěl hodit mašli a tys mu to překazila :mrgreen:
Počkej ráno, najdeš tam oběšence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
12.8.13 16:59

@Lenka512 nestraš čeče, mrtvol se bojíím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.8.13 17:03

@kissi oni ti nic neudělaj, neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.8.13 17:06

Udělala bych to samé, měli se Ti ozvat a ne utíkat.. :lol: