Méně pohybů ve 27. týdnu těhotenství

Anonymní
24.7.20 20:50

Méně pohybů ve 27 týdnu

Ahoj,

dnes jsem přesně 27 týdnů těhotná. Poslední týden malý kopal takřka pořád a intenzivně, viděli jsme boule na břichu.. poslední tři dny je ‘líný’. Skoro vůbec ho necítím a když už ano, pohyby jsou jen takové jemné…je v tomhle týdnu normální, že se střídají dny neaktivity? Někdo podobnou zkušenost?

Díky :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
24.7.20 21:30

Je to normální, malý se mohl otočit k zádům a to pak ty pohyby nejsou skoro cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
24.7.20 21:43

Pro sichr bych jela do nemocnice na kontrolu. V pondělí by mi to přišlo už dlouho.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.20 22:16

@mau-mau

Fakt? I když je pořad cítím, ale méně?

• Citovat
  • Upravit
5487
24.7.20 23:12

No, nějaká zásadní změna mi přijde podezřelá. Můžou být horší průtoky. Nejspíš to nic neznamená, ale jistota je jistota. Znáš to, lepší 10× zbytečně než jednou pozdě. :think: Moje dítě nikdy nic takového nemělo, jako výrazný úbytek pohybů, mám 3 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
24.7.20 23:16

Jela bych pro klid na pohotovost. Lepší zbytečně než pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
24.7.20 23:26

Hele pokud si chceš být jistá tak jeď. U mě malá nebyla nikdy až tak akční, byly dny kdy kopla málo nebo se jen převalila aby se neřeklo a vše v pořádku, takové to bude tě budit ze spaní aj. Vůbec. A pak má dny, kdy mám pocit, že mám modřiny zevnitř břicha, kopne tak, že až vyskočím..ale pokud chceš mít jistotu, tak nečekej a jeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí