Meningitida

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
monca114
27.6.12 01:08

Loki

To je taky zajímavý… No, moc tomu nerozumím, i když jsem si to dala do překladače… 5eknu to doktorovi a uvidíme, co mi na to řekne. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
462
27.6.12 01:12

Ještě chci napsat, že náš malý na to zemřel před 15 lety a od té doby je medicína zase dál. Dokonce mi ségra říkala, že už brzo na to bude pro takhle malý prcky očkování. Už teď mají v ordinaci oč. látku pro starší děti.
To jen, že si myslím, že dnes si s tím umí určitě lépe poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
27.6.12 01:12

Pavučina

jsi moc hodná, věřím, že to zvládne. Zvládal to doteď, tak snad má ještě dost síly. Uvidíme, jak se to vyvine. Tvého malého je mi moc líto. A co se stalo? Přišli na to pozdě, nebo co? To je fakt strašný…

Mě malýho taky začal doktor na pohotovosti léčit na zánět v těle a nevěděl na jaký. Dal nám ATB a šli jsme domů. Po dvou dnech nás hospitalizovali… :(

• Citovat
  • Upravit
monca114
27.6.12 01:15

Očkování je proti A a C, ale doktor říkal, že už je i na B, ale pro nás je už na očkování pozdě… Ta bezmoc je strašná

• Citovat
  • Upravit
8814
27.6.12 01:19
@monca114 píše:
Očkování je proti A a C, ale doktor říkal, že už je i na B, ale pro nás je už na očkování pozdě… Ta bezmoc je strašná

Jak jste tam dlouho? Jak je malému ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
27.6.12 01:20

No jak píšu je to už dlouho. Ráno měl zvýšenou teplotu a byl mrzutý, na pohotovosti/byla sobota/ nás poslali na ORL, tam že je vše v pořádku, doma mi po obědě začal mít skvrny po tělíčku, když jsem to zavolala dr. do nemocnice hned jsme měli přijet, tam mi ho okamžitě vzali a už jsem ho neviděla. V 17 hodin na oznámili, že zemřel. Prostě neskutečně rychlé a šok.
Ale u vás je to jiné, jak jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
27.6.12 01:22

Skoro 14dní. Prvně to začlo rychle ustupovat. Měl tak 5000těch bakterií a kleslo mu to na 500, jenže teď se zase rozmnožily na 1000, tak nevím…
Teď mu teda kleslo CRP, takže vypadá, že léčba zabírá, nicméně to zabíralo i prve a najednou takový skok k horšímu…

• Citovat
  • Upravit
monca114
27.6.12 01:25

Tyjo tak to, co váš malý měl byla sepse… No to náš naštěstí nemá. Aspoň zatím ne… Jen má furt ty teploty, furt mu to tak lítá. Vůbec se mi to nelíbí…

Tvoje zkušenost je otřesná, takovou nepřeji ani nejhoršímu nepříteli…

• Citovat
  • Upravit
462
27.6.12 01:28

@monca114 myslím, že mu nasadili silnější ATB a ty mu zabrala. A jistě mají další v zásobě. Já myslím, že z nejhoršího je venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
27.6.12 01:31

@pavučina snad máš pravdu. Pevně tomu věřím. ATB mu nasadili širokospektrální, prý aby se zabránilo případnému zasažebí srdce, ledvin a kostí.

Přijít o dítě je to nejhorší na světě a nedovedu si to (ani nechci) představit. Musela sis prožít peklo

• Citovat
  • Upravit
8814
27.6.12 01:32
@pavučina píše:
No jak píšu je to už dlouho. Ráno měl zvýšenou teplotu a byl mrzutý, na pohotovosti/byla sobota/ nás poslali na ORL, tam že je vše v pořádku, doma mi po obědě začal mít skvrny po tělíčku, když jsem to zavolala dr. do nemocnice hned jsme měli přijet, tam mi ho okamžitě vzali a už jsem ho neviděla. V 17 hodin na oznámili, že zemřel. Prostě neskutečně rychlé a šok.
Ale u vás je to jiné, jak jsem psala.

Já je sepse tak je témeř vždy konec. Je to hrozne:( je mi to moc líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
27.6.12 01:32
@monca114 píše:
@pavučina snad máš pravdu. Pevně tomu věřím. ATB mu nasadili širokospektrální, prý aby se zabránilo případnému zasažebí srdce, ledvin a kostí.Přijít o dítě je to nejhorší na světě a nedovedu si to (ani nechci) představit. Musela sis prožít peklo

Vůbec si to ted nepředstavuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
27.6.12 01:35

Holky, moc vám oběma děkuji. Nic si nepřeju víc, než aby se malej uzrdravil a mohl mi dělat zase radost, jako doteď

• Citovat
  • Upravit
462
27.6.12 01:37

@monca114 Jo, ale je to za mnou. Dnes mám 2 puberťáky a jednoho tříleťáka a mám jich tak plnou hlavu. Jak se říká nejlepší lékař je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
27.6.12 01:38

Máš pravdu. Děkuji a dobrou noc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat