Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@monca114 píše:
Holky, moc vám oběma děkuji. Nic si nepřeju víc, než aby se malej uzrdravil a mohl mi dělat zase radost, jako doteď
Ale kočko, to víš, že se ti uzdraví. ![]()
Za měsíc se na tebe bude chechtat z postýlky doma. ![]()
@monca114 píše:
Holky, moc vám oběma děkuji. Nic si nepřeju víc, než aby se malej uzrdravil a mohl mi dělat zase radost, jako doteď
To je jasne. Bude to dobre! Dej vědet ok?
Ahoj, dnes ráno měl zase 38,8 teplotu, vůbec se mi to nelíbí. Čeká ho magnetická rezonance a brzo již 4 lumbálka a z toho už mám taky pěkný strachm je to přeci jen zásah do míchy…
Holky, jste fakt moc hodný
Tak hlasím, že se z toho naštěstí dostal. I když je to i teď doma celkem náročný. Musíme cvičit a furt bere léky, ale vypadá, že bude i bez následků, tak doufejme. Děkuji za podporu. Píšu až teď…sorry. Malý je doma už skoro 2 měsíce ![]()
@monca114 To je skvělá zpráva. Teď už bude jistě dobře, přeju vám ať se to co nejdříve srovná a malej roste ve zdraví.
![]()
@pavučina Jsi moc hodná, díky. Byla obrovská úleva, když mi řekli, že půjde domů ![]()
Zdravím strasně moc bych chtěla zjistit jestli děti co měli neštěstí a onemocněli jak se s tim poprali.. mam 14 m dceru.
V 7m mi onemocněla meningitida meningokova sepse přišli jsme následkem nemoci o pravou nožičku
Psychomotorický vývoj ohroženy
Zrakova porucha..
Strasně bych si chtela najit maminku co by mě chápala. Není možné ze sepsi jsme nedaleku přezili jen my jak nám to říkali v nemocnici. A za to jsem strasně ráda že mi to má pricezna nevzdala.