Měnit práci v dnešní době?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.10.21 09:04

Měnit práci v dnešní době?

Ahoj, jak moc hloupé vám připadá měnit práci v dnešní době? Vypadá to bl. bě v životopise, když člověk zkusil více prací? Po mateřské jsem byla půl roku u jedné firmy, tam jsme se nedomluvili spíš co se týká služeb a víkendů kvůli dětem a hlídání, takže jsme na moji žádost už neprodloužili smlouvu. Teď jsem se vrátila ke své původní práci zdravotní sestry. Vzala jsem to jen kvůli tomu, že mi vyšli vstříc co se týká služeb. Ale nejsem tu spokojená, kolektiv nic moc, odborná práce 0, lidi protivní apod. Chtěla bych jít někam, kde budu užitečná, nabídky mám, ale je mi trapně měnit zase práci. Díky za názor

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.10.21 09:06

Proč trapně? Přeci nebudeš dělat něco, co tě nebaví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
17.10.21 09:08

Musíš se zeptat zaměstnavatelů a personalistů. Jak se dívají na životopis, kde se často střídá práce :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.21 09:08
@martina.se píše:
Proč trapně? Přeci nebudeš dělat něco, co tě nebaví :think:

No že to vypadá blbě v životopise nebo že se mi nechce pracovat apod. Přitom je to naopak, v každý práci makám jak nejlíp umím. Omlouvám se za anonym, ale nechci se prozradit.

• Citovat
  • Upravit
8645
17.10.21 09:10

Jak dlouho jsi byla v předchozí a této práci? Pokud několik lety tak v pohodě. Pokud ale menis práce po pár měsících, nemůžeš se divit, že s ena tebe pak případný budoucí zaměstnavatel bude dívat poněkud nejistě. Můžeš to na pohovoru vysvětlit, záleží na člověku, co bude považovat za adekvátní důvod ke změnám, a co už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
17.10.21 09:18
@Anonymní píše:
No že to vypadá blbě v životopise nebo že se mi nechce pracovat apod. Přitom je to naopak, v každý práci makám jak nejlíp umím. Omlouvám se za anonym, ale nechci se prozradit.

Jak dlouho jsi v soucasne praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
17.10.21 09:25

Klidně bych změnila. Nabídky máš, současná ti nevyhovuje, třeba najdeš a vydržíš tam opravdu dlouho.

• Citovat
  • Upravit
14127
17.10.21 09:26
@Anonymní píše:
Ahoj, jak moc hloupé vám připadá měnit práci v dnešní době? Vypadá to bl. bě v životopise, když člověk zkusil více prací? Po mateřské jsem byla půl roku u jedné firmy, tam jsme se nedomluvili spíš co se týká služeb a víkendů kvůli dětem a hlídání, takže jsme na moji žádost už neprodloužili smlouvu. Teď jsem se vrátila ke své původní práci zdravotní sestry. Vzala jsem to jen kvůli tomu, že mi vyšli vstříc co se týká služeb. Ale nejsem tu spokojená, kolektiv nic moc, odborná práce 0, lidi protivní apod. Chtěla bych jít někam, kde budu užitečná, nabídky mám, ale je mi trapně měnit zase práci. Díky za názor

Každý příbeh je jiný. Urcite nedavej vypoved drive, nez si najdes novou praci.

Kazdopadne priority se v zivote meni. Pred detmi mi napriklad zalezelo na kolektivu, hledala jsem v praci pratele. Ted jsou nejvyse: stabilita, casova flexibilita, penize, zabava ve smyslu zajimave podnetne prace, kolektiv…

Vsude je neco, nic neni idealni, to mej na pameti. Abys nevymenila poptavany super kolektiv za nestabilniho zamestnavatele treba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15748
17.10.21 09:29

Měnit práci lze vždy, vymlouvat se na dobu je ehm dětinské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.10.21 09:33

V dnešní době, kdy je smlouva na neurčito, dost velký zázrak, bych to prostě neřešila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
17.10.21 09:39
@Zumpa píše:
Měnit práci lze vždy, vymlouvat se na dobu je ehm dětinské.

To je nějaký nový oblíbený termín.. v této době, v dnešní době
Fakt nevím, co to znamená, v době po našich volbách?, po německých volbách?, v době Covidu?, v říjnu? nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
17.10.21 10:11
@martina.se píše:
V dnešní době, kdy je smlouva na neurčito, dost velký zázrak, bych to prostě neřešila :think:

Smlouva na neurcito prece muze byt jeji podminkou pri zmene zamestnavatele, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
17.10.21 10:18

Ve zdravotnictví je to jedno, tam bude práce vždy a potřebují každou ruku. Změnila bych s klidnym srdcem, když budeš dělat třeba ve velké nemocnici, tak pak není problém změnit místo třeba i rámci té nemocnice, kdyby ti třeba nesedlo konkrétní oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12552
17.10.21 12:01
@Anonymní píše:
Ahoj, jak moc hloupé vám připadá měnit práci v dnešní době? Vypadá to bl. bě v životopise, když člověk zkusil více prací? Po mateřské jsem byla půl roku u jedné firmy, tam jsme se nedomluvili spíš co se týká služeb a víkendů kvůli dětem a hlídání, takže jsme na moji žádost už neprodloužili smlouvu. Teď jsem se vrátila ke své původní práci zdravotní sestry. Vzala jsem to jen kvůli tomu, že mi vyšli vstříc co se týká služeb. Ale nejsem tu spokojená, kolektiv nic moc, odborná práce 0, lidi protivní apod. Chtěla bych jít někam, kde budu užitečná, nabídky mám, ale je mi trapně měnit zase práci. Díky za názor

Jestli zustanes v oboru tak ti ve zdravotnictvi utrhaji ruce vsude abys sla k nim, tam klidne menit muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.10.21 12:12

Do CV napiš jen tu práci sestry, tedy že ji děláš od té doby co jsou děcka ve školce a s tím práci hledej.

Do životopisu se nelže, to dělá jen problémy, ale je naprosto v pořádku ho sepsat tak, aby vyprávěl příběh o tvém pracovním životě v takovém vyznění, aby byl pro budoucího zaměstnavatele co nejzajímavější - prostě tu dáš na něco důraz a tu o něčem budeš mluvit jedině na pohovoru a když se tě přímo zeptají.

A jestli máš nabídky kam jít, tak vůbec neváhej - není důvod nehledat lepší práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat