Jméno dítěte - Nikolas a Rebeca?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4228
3.6.11 15:18

Ahoj holky,můžu jeden dotaz…nenapadá vás zdrobnělina pro Emily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
3.6.11 16:39

Má kamarádka se vdala do Anglie a taky pojmenovala dceru Emilly a zdrobněle jí neříká. Naše česká Emílie se mi ale nelíbí, zajímavé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
3.6.11 16:44

Me se libi Emily sama o sobe. Proc zdrobnovat a kazit takove krasne jmeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
3.6.11 16:50

Jen nás to s přítelem napadlo,babičky budou určitě používat zdrobnělinky a nedokážu si představit,že by malé měli říkat Emilko :) Z toho mi stojí vlasy na hlavě už teď :)…Ele neznamená to,že mám něco proti Emiliím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
3.6.11 17:00

Tak na Emily mě nic nenapadá,ale je to strašně krásné jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
3.6.11 18:31
Anduli píše:
Tak mně se Nicolas líbí moc! :mrgreen: :mrgreen: Já třeba malému říkám něžně Nico-lásko :-).

„Nicolasko“ je k zulibani :huban: , Anduli :pankac: ! Muj maly ma zdrobnelinu uz v prvnim jmenu (ale prijdou na to asi jen Francouzi, ponevac je francouzskeho zneni). Jmenuje se Perrin - od francouzskeho Pierre, coz by se dalo prelozit jako Petr/Peter. Je tady dost neobvykle (v zapadni Kanade, ale stavim se ze je neobvykle celkove) a lidem ho musim castokrat opakovat 2-3×. Takze je Perrin Nikolas Xxxxxxxx. Stredni jmeno sem nedavala po zadnem z clenu rodiny, i kdyz je to zvykem. Libilo se mi. A jsem taky rada, ze se vse pise a vyslovuje rovnako jak v anglictine, tak ve slovenstine a cestine :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
3.6.11 18:37

Emily - Emi-mino. E-mimino :wink: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
3.6.11 18:54
pegalle píše:
Emily - Emi-mino. E-mimino :wink: :wink: .

E-mimino :palec: :lol:

Ještě jsem si vzpoměla že i v práci jsme měli holčičku co se jmenovala Emily a říkali jí Lily ale mě se nejvíc stejně líbí Emily tak jak to je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová