Menopur

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
7.10.09 14:48

MENOPUR

Ahojky holky!
Začala jsem stimulovat s Menopurem od třetího dne cyklu až do neděle. V pondělí jdu na ultrazvuk. Budeme mít první IUI.
Máte někdo zkušenosti s tímto lékem? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24016
7.10.09 15:09

Stimulovala jsem s ním na IVF. V pohodě. Vajucha byly, dokonce víc než s gonalem. Co tě zajímá? .wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
7.10.09 15:48

Ahoj Radulino, tak se ti to rozjíždí - gratuluji a držím palce. :)
Já stimulovala Menopurem na IUI a vaječníky zareagovaly tak dobře, že místo IUI se konala na rychlo změna na IVF! Byl to šok, ale nelituju toho, protože IVF se nám povedlo. Měla jsem celkem 15 folikulů a z toho 11 vajíček, dávky Menopuru jsem měla pouhých 75 mj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
7.10.09 19:31

Taky jsem měla Menopur na stimulaci před IUI - měla jsem 3 menší folíky a na UTZ jsem byla už 7DC takže přesně nevím jak byly folíky veliké před IUI!
Podařilo se mi po IUI otěhotnět takže mu hodně věřím.

Přeji hodně štěstíčka na IUI :huban: :huban: :huban:
Doufám, že vám výjde hned první pokus a už se nebudete muset „nervovat“.

• Citovat
  • Upravit
53
8.10.09 07:57

Ahojky holky!
Moc děkuji za podporu. Budu vás informovat jak se to vyvíjí dál. :lol:
Radulina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciLei
5.8.10 10:53

Menopur

Ahoj všichni tak dnes si mám píchnout první dávku menopuru, jsem z toho trochu vyděšená ale zvládnu to. Nedělám to přeci kvůli sobě ale mimču.
Všem co se snaží tak vám držím palce.
 Lucie

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.12 12:16

radulino tak me ceka prvni ivi tys dostala reept menepur do lekarny nebo ty to daly v caru?

• Citovat
  • Upravit
516
20.1.12 13:23

ahoj holky
já dneska večer začínám se stimulací před IVF, taky mám Memopur, zatím 2 krabice a dávky 4 ampule prášku a po 3 dnech ´3 ampule. trošku se bojím tě aplikace, píchnout sama sobě injekci do stehna…no uvidím večer, jestli to dám. já jsem léky dostala v caru a doplácela jsem cca 550 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.4.12 13:59

Na co přesně ten menopur je?aby dozrávalo více folikulů?anebo na ovulaci?a jak velká je pravděpodobnost otěhotnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.8.14 18:12

Dobry den, chtela bych se zeptat..dopichala jsem menopur, sla na ultrazvuk a doktor mi rekl ze mam 4 folikuly.. tam jsem byla v patek a rekl ze v nedeli vecer mam pl. dny ale ze v pondeli mam prijit na ultrazvuk..muzu mit teda styk uz v nedeli nebo mam cekat na pondeli na ultrazvuk ( a kdyz to nezkusim v nedeli, pl.dny pak uz nemam tak k cemu by to bylo..?dikkyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.15 20:09

v kolik pichat menopur?

Ahoj holky, v nedeli si mam zacit pichat menopur, ale zapomnela jsem se zeptat ( nebo jsem to preslechla) kdy si ho mam pichnout, jestli rano nebo vecer, nebo je to jedno? Nevite nekdo nahodou?

• Citovat
  • Upravit
pcd
242
23.1.15 22:01

Ahoj já stimuluju po druhé a vždy mi říkali ráno 8-10hod. Taky mám menopur, možná že je to jedno ale mě říkali v car takhle, snad ti to pomůže. Drž se a hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.15 09:30

@pcd moc dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36544
24.1.15 14:12

Já jsem si ho při stimulaci na darování měla píchat vždy večer

• načítám...