Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky!
Začala jsem stimulovat s Menopurem od třetího dne cyklu až do neděle. V pondělí jdu na ultrazvuk. Budeme mít první IUI.
Máte někdo zkušenosti s tímto lékem? ![]()
Stimulovala jsem s ním na IVF. V pohodě. Vajucha byly, dokonce víc než s gonalem. Co tě zajímá? .wink:
Ahoj Radulino, tak se ti to rozjíždí - gratuluji a držím palce. ![]()
Já stimulovala Menopurem na IUI a vaječníky zareagovaly tak dobře, že místo IUI se konala na rychlo změna na IVF! Byl to šok, ale nelituju toho, protože IVF se nám povedlo. Měla jsem celkem 15 folikulů a z toho 11 vajíček, dávky Menopuru jsem měla pouhých 75 mj.
Taky jsem měla Menopur na stimulaci před IUI - měla jsem 3 menší folíky a na UTZ jsem byla už 7DC takže přesně nevím jak byly folíky veliké před IUI!
Podařilo se mi po IUI otěhotnět takže mu hodně věřím.
Přeji hodně štěstíčka na IUI
![]()
Doufám, že vám výjde hned první pokus a už se nebudete muset „nervovat“.
Ahojky holky!
Moc děkuji za podporu. Budu vás informovat jak se to vyvíjí dál. ![]()
Radulina
Ahoj všichni tak dnes si mám píchnout první dávku menopuru, jsem z toho trochu vyděšená ale zvládnu to. Nedělám to přeci kvůli sobě ale mimču.
Všem co se snaží tak vám držím palce.
Lucie
radulino tak me ceka prvni ivi tys dostala reept menepur do lekarny nebo ty to daly v caru?
ahoj holky
já dneska večer začínám se stimulací před IVF, taky mám Memopur, zatím 2 krabice a dávky 4 ampule prášku a po 3 dnech ´3 ampule. trošku se bojím tě aplikace, píchnout sama sobě injekci do stehna…no uvidím večer, jestli to dám. já jsem léky dostala v caru a doplácela jsem cca 550 kč.
Na co přesně ten menopur je?aby dozrávalo více folikulů?anebo na ovulaci?a jak velká je pravděpodobnost otěhotnění?
Dobry den, chtela bych se zeptat..dopichala jsem menopur, sla na ultrazvuk a doktor mi rekl ze mam 4 folikuly.. tam jsem byla v patek a rekl ze v nedeli vecer mam pl. dny ale ze v pondeli mam prijit na ultrazvuk..muzu mit teda styk uz v nedeli nebo mam cekat na pondeli na ultrazvuk ( a kdyz to nezkusim v nedeli, pl.dny pak uz nemam tak k cemu by to bylo..?dikkyy
Ahoj holky, v nedeli si mam zacit pichat menopur, ale zapomnela jsem se zeptat ( nebo jsem to preslechla) kdy si ho mam pichnout, jestli rano nebo vecer, nebo je to jedno? Nevite nekdo nahodou?
Ahoj já stimuluju po druhé a vždy mi říkali ráno 8-10hod. Taky mám menopur, možná že je to jedno ale mě říkali v car takhle, snad ti to pomůže. Drž se a hodně štěstí!!!
Já jsem si ho při stimulaci na darování měla píchat vždy večer