Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
jaké máte zkušenosti s menstruací po vytažení NT Jaydess? Jsem měsíc po vytažení a zatím nic…
Mám se znepokojovat??
![]()
Vytažená byla v průběhu menstruace? Tak to to můžeš dostat každým dnem. Mívala jsi MS, když jsi měla tělísko?
Já ho měla vytažené během MS (bývalo to jen lehčí špinění) a MS dostala tak nějak v termínu, ale brutál silnou. Trvalo to několik měsíců, než jsem zas najela na svůj předchozí standard.
Jinak bych ještě klidně pár týdnů být tebou vydržela, tělo je hodně rozhozené.
Měla jsem pouze úplně lehké špinění. Vytažení proběhlo mimo. Ještě vydržím, ale jsem z toho poměrně nervozní… A tobě se vše upravilo po pár měsících? Nemáš žádné problémy po vytažení?
děkuji za odpověď ![]()
@Deennyy píše:
Měla jsem pouze úplně lehké špinění. Vytažení proběhlo mimo. Ještě vydržím, ale jsem z toho poměrně nervozní… A tobě se vše upravilo po pár měsících? Nemáš žádné problémy po vytažení?děkuji za odpověď
Vůbec žádné problémy. Neměla jsem ani bolesti, nic, jen prostě hodně silné krvácení. Upravilo se to tak po 4 cyklech. Teď mám běžnou sílu menstruace.
No tak uvidíme, jak to popadne, ještě to pár týdnů nechám a když tak zajdu k doktorovi.
Moc díky ![]()