Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den mám otázku jestliže to někdo neměl v případě stejný…mela sem menstraci v den kdy sem očekávala měla jsem si silnejsi než obvykle a silnější bolesti prsa mě boleli už dva týdny před ms což u mě není normální ale 2dny po ms sem měla růžový vytok mám bolesti v podbřišku jsem pořád unavená citlivé prsa nevíte co to může být? Předem děkuji za odpověď ![]()
Ahoj, tak stane se že někdy je MS silnější, a prsa před tím bolí vždycky, bolesti v podbřišku, no jéje, užívám si to kolikrát i teď a to jsem už ve 3. trimestru,. kolikrát těhotenství nepoznáš až do chvíle kdy máš zpoždění a ani to není záruka. Podle mě těhotná nejsi.
Nevím, je to možná můj názor, ale v době kdy jsme se s mužem snažili o mimi, tak jsem měla zpoždění 5 dní ale pak přišla silná MS a já si jsem jistá, že se miminko prostě neuhnízdilo, ale je to jenom můj vnitřní pocit. Stane se, že ženská během očekávání má MS, vlivem zahnizďování, ale určitě ne silnou, troufám si to napsat..
edit: Věř mi, že naše tělo v tomhle není zrovna velký parťák. V těhotesntví ti nemusí být fakt nic, můžeš mít MS a pak zjistíš že jsi ve 4. měsíci. Takhle to měla kamarádka.
@Lu66 děkuju…já si právě nechci kupovat test už sem jich kupovala spoustu a vždy zbytečně
pred ms sem si dělala taky test a byla tam slaba čárka ale tu už sem měla mnohokrát a pak sem akorát přemýšlela
tak už se tomu chci vyhnout
Už před rokem jsi psala o menstraci, promiň, ale tohle slovo neznám ![]()
@Heluss píše: Více
Ne, ale psát to slovo špatně několikrát, to fakt překlep není
@Velryba černá vždy se najde náky hater
ale itak posílám mnoho lásky ![]()
@Heluss hater? Dospělá žena by snad tato základní názvosloví znát měla. ![]()
@Dahlia0409 if u dnt like it is not mine problem
have nice day
@Heluss píše: Více
Jak neřešit, že něco píšu špatně, hodím to na ostatní, jak jinak
![]()