Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Chtěla bych znát váš názor. Jak dlouho vám trvalo implantační krvácení? Někdy píšou 1-3 dny, ale ze muze trvat i déle a protáhnout se tak do ms.
Ovulace probíhala 13.-14.8., nechráněný sex byl oba dny.
Od 22.8. Mám lehké špinění na intimku, které trvá ještě dnes. Většinou mám ms silnou a prvni dva dny bolestivou, coz zde vubec neni.
MS mám dostat 29.8. - myslíte, ze by se mohlo jednat o implantační krvácení nebo kravina?
Jsem tedy i dost unavená.
Moc děkuji za případné reakce.
Implantační krvácení jsem nezažila ani jednou ze tří těhotenství, ani nikdo z okolí, koho znám. Tady se tím snaží utěšit každá druhá. Ono to fakt není tak běžné. Spíš dostaneš MS.
Implantacni krvaceni jsem mela urcite u druheho, tretiho a ctvrteho tehotenstvi. U prvniho si to nevybavuju, vubec me nenapadlo, ze by se mohlo po vice nez 5 letech marnych snah zadarit. Zvlast kdyz lekar rikal, ze bez IVF to nepujde a ze ani nejsem ve stavu, kdy je vhodne IVF zkouset. A nejspis jsem jeste v tu dobu mivala ovulacni krvaceni tahnouci se az do MS.
Ale u tech dalsich tehotenstvi jsem stopro mela implantacni krvaceni. Urcite trvalo tak 3 dny, mozna malicko vic. Proste lehke spineni cca 10 dni po ovulaci.
Jestli ho mel i nekdo z okoli, nevim.
Ahoj, mně trvalo čtyři dny. Vždycky chvilinku bylo silnější, chvilku slabší. Takže možné to je ![]()
U mě to bylo jednorázové zašpinění, myslela jsem si, že přichází menzes, ale nic. Tak jsem si udělala za 2 dny na to test a byl pozitivní.