Můžu být v tom nebo neni šance?

Anonymní
26.8.24 19:23

Muzu byt v tom nebo neni sance?

Ahoj holky, jdu s dotazem.. s přítelem jsme si řekli, ze si dáme volný průběh..
13.8 mi skončila ms, přítel tu byl na víkend, takze sex byl 17-18.8.. plodné dny bych mela mit od 20.8.. přítel se jeste boji, tak to poušti raději mimo, ale přiznal se mi, ze parkrat se mu to nepodařilo uplne uhlídat 🤭
Tak se chci zeptat, jestli je tu nějaká sance, ze by se mohlo zadarit i kdyz sex byl před ovulaci? Nebo vubec nemam doufat..
jinak ms ma prijit kolem 8.9..
Dekuju všem zkušeným za rady 🤗

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10923
26.8.24 19:29

Sance je vzdycky. Ale jestli se ridis pouze kalendarem v telefonu, ohledně ovulace, tak je to samozrejme nesmysl, takhle to nefunguje. Ta ovulace klidne uz byt mohla predtim a nebo i dyl, nez to to telefon ukazuje.

A uprimne, abys nezakladala za mesic dalsi diskuzi, ze ses v tom, ale pritel se boji a zene te na potrat. Lepsi to poradne promyslet, dokud si neni 100% jistej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
26.8.24 19:29

Tak doufat můžeš, že jo. Někdo do toho může vletět i nechtěně a u někoho zase může být nechráněný styk pořád a nejde to/ nebo se to povede až po jaký době.
Pokud přítel dítě nechce a bojí se, tak bych spíš doufala v to, že z toho nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
26.8.24 19:30

Doporučuju se sestěhovat, chvíli spolu žít, vzít se a pak se snažit ušetříš si nervy a starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 19:42

Jaj holky, nemyslela jsem to tak, ze dítě nechce, nebo ze by me snad hnal na potrat.. to ani nebyl důvod založení konverzace, ale jestli je ta možnost, před ovulaci… určitě mi nemusíte radit zda se sestavovat a rady o tomhle 😄 na to jsem se neptala.
aplikaci se trosku řídím skrze ovulaci, ale vim tak podle vytoku, bolesti v podbrisku kdy ji mam 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.24 19:52

@ka2ka v tomhle si myslim, ze radit nepotřebuji ale dekuju 😄 spis me zajímal jiný dotaz na který jsem chtela odpověď

• Citovat
  • Upravit
27723
26.8.24 19:54
@Anonymní píše: Více

no aby jsi se nedivila, ale jinak otěhotnět můžeš spermie si umí pár dní počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
26.8.24 19:55

Pokud máš nechráněný sex tak šance je
test si udělej až nedostaneš menstruaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 19:58

@ka2ka Určitě se divit nebudu, neni mi 20, s přítelem uz vime, co od života chceme, jen jezdí bohužel 300km daleko pracovat, takze na sex neni tolik času, kolik by jsme chtěli, proto me hlavne zajímalo, zda je možnost pocit i před ovulaci..

• Citovat
  • Upravit
10923
26.8.24 20:18

Vis, kdyz napises, ze pritel se jeste boji, tak to pousti mimo, tak to o necem svedci. Tech diskuzi je tady bohuzel mraky a taky i s tema zaverama viz pritel je zaskocenej, ze to vyslo tak brzo a dite jeste nechce, nechapu to… apod. Tak hodne stesti, at to neni tvuj pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
26.8.24 20:42

Necháváte tomu volný průběh, ale přítel se bojí?! Jsi si jistá, že je tvůj přítel připraven na roli otce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 20:53

@korn123 Achjo, clovek chce poradit v necem, ale jak spravne zenske se chytite zase jen neceho, co s dotazem ani nesouvisi :D A ano, je připraveny, priste to radeji napisu jinak, nez že se pritel boji, protoze nikdo neresi muj konkretni dozat, ale jen to, ze jsem napsala, ze se pritel boji :D

• Citovat
  • Upravit
26.8.24 23:01

Vážně? Vážně si myslíš, že přítel ví, co od života chce? Když to hází ven? Když teda chcete (podle tebe) oba dítě, ale ty jsi stále „jen“ přítelkyně? Jsi si jistá, že on ví na 100 %, co chce? Mě to teda nepřijde a podle ostatních reakcí nejsem jediná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.24 23:05

Protože je to pak hodně riskantní, dělat si dítě s někým, kdo není v sobě přesvědčený, že to dítě fakt chce… My to nemyslíme zle, tak se nezlob.

K dotazu, šance určitě je. Naštěstí pro tebe ale ne tak velká, jak kdyby to stříkl rovnou do tebe ;) A jestli můžu doporučit, nejspíš by to chtělo si s přítelem upřímně a otevřeně promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5160
26.8.24 23:11

Tak otehotnet ze styku pred ovulaci muzes, ale pokud plodne dny zacinaji 20. tak samotna ovulace nekdy kolem 25.? Takze ze styku 17.-18. moc sance nemas. Jinak taky nechapu, ze se dohodnete ze tomu date volny prubeh, ale on se boji a nechce to naplno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí