Menstruace během těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.8.18 19:00
@Karleon píše:
Já už bych se asi zkusila objednat na co nejdřív, jestli jsi v 9. týdnu, není na co čekat. A se sestrou si poradíš, ne?

Jenže ona se mě do telefonu hned zeptá, kdy proběhla poslední ms a řekne mi, že mám ještě čas, že objednávat týden těhotné je zbytečný, je to fakt husa :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.18 19:02

@Karleon Čtu si ten můj úvodní příspěvek a opravdu to vyzní, jako bych nevěděla s kým :oops: :mrgreen: Jsem to tam nějak zapomněla dopsat, abych věděla kvůli objednání ;)

• Citovat
  • Upravit
1537
2.8.18 19:20

Spíš bych věřila tomu otěhotnění 16.6. na tu dobu by seděla i ovulace, když pak došla ms 1.7. Otěhotnět den před ms možné není. To jen zrovna v tom cyklu,kdy ty ženské otěhotněly měly zrovna zpoždenou ovulaci a to tak,že jim vycházela na termín ms. Se zpoždenou ovulací se pak o to zpoždění posouvá i ms. Takže kdyby neotehotněly zrovna v tom cyklu, tak by jim ms stejně cca o 14 dní meškala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
2.8.18 19:21

To neřeš, každýmu může být jedno, s kým to… :-D

Mně se nikdy nestalo, že bych při objednání hlásila termín poslední mesntruace. Ve tvém případě bych teda řekla, že byla na začátku června, pokud by na tom trvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
2.8.18 19:21

@jaaaninda Vidím to stejně.

Takže otcem dítěte se stává manžel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
2.8.18 19:32

Jestli jsou čárky na testu silné, tak to spíš odpovídá tomu dřívějšímu otěhotnění. Moje doktorka říká, jak je pozitivní test, hned přijít i bez objednání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
2.8.18 19:39

Taky bych věřila tomu 16.6., když už máš silné čárky :nevim: a spousta žen normálně menstruuje, třeba i do 5.mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.18 20:01
@Karleon píše:
To neřeš, každýmu může být jedno, s kým to… :-DMně se nikdy nestalo, že bych při objednání hlásila termín poslední mesntruace. Ve tvém případě bych teda řekla, že byla na začátku června, pokud by na tom trvala.

U nás to běžné je, pokud se objednávám jako čerstvě těhotná, neberou hned, až kolem 7.tt, takže se hned ptají na poslední ms :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.18 20:03
@stonožka12 píše:
Jestli jsou čárky na testu silné, tak to spíš odpovídá tomu dřívějšímu otěhotnění. Moje doktorka říká, jak je pozitivní test, hned přijít i bez objednání…

U nás právě vůbec, chodí se až kolem 7.tt, kdy je vidět a slyšet srdce, dřív nechtějí :nevim: V pondělí se zakousnu a zavolám tam a řeknu jí, jak to je, že v tom nemůžu být 1-3 týdny ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.18 20:05
@Karleon píše:
@jaaaninda Vidím to stejně.Takže otcem dítěte se stává manžel :-D

To se stává v každém případě :lol:

• Citovat
  • Upravit
205
2.8.18 20:33

Já jsem taky menstruovala ještě jeden měsíc navíc, moje mamka dokonce 4. Hrozně jsem se bála dvojčat, protože ty mají taky dvě silné čárky už od začátku tehu prý ;-), tak jsem byla hodně ráda, když mi řekl, že to nejsou dvojčata, ale je to starší než si myslím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
2.8.18 20:34
@Anonymní píše:
Takže pokud to bylo těsně před ms, tak je ještě brzo jít na gyndu, co? :think:
Bych
@Anonymní píše:
Takže pokud to bylo těsně před ms, tak je ještě brzo jít na gyndu, co? :think:

Bych sestře nahlasila datum te menstruace co byla předtim a doktorovi to pak vysvětlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.18 07:59
@Oplatečka píše:
Bych sestře nahlasila datum te menstruace co byla předtim a doktorovi to pak vysvětlila.

Udělám to takhle, to je dobrý nápad ;)

• Citovat
  • Upravit
1850
3.8.18 13:31
@Anonymní píše:
Udělám to takhle, to je dobrý nápad ;)

Jo to projde, proste kdyz nebyl sex tak poslední ms byla ta předtim a tohle bylo neidenfikovatelné krvácení :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.18 09:10
@Katulajda2 píše:
Já jsem taky menstruovala ještě jeden měsíc navíc, moje mamka dokonce 4. Hrozně jsem se bála dvojčat, protože ty mají taky dvě silné čárky už od začátku tehu prý ;-), tak jsem byla hodně ráda, když mi řekl, že to nejsou dvojčata, ale je to starší než si myslím :-)

Já se jich nebála a dvojčata to nakonec jsou :lol: Jsme trochu zaskočení, ale šťastní, jen jsem nakonec musela otěhotnět z toho sexu den před ms, protože jsem v 5.tt, takže ta ms bylo možná uhnizďování :nevim: Setra mi hned vynadala, jestli nevím, kdy jsem měla poslední ms, no děs :zed: Ale teď už je to jedno :lol:
Obnovitelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí