Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Karleon Čtu si ten můj úvodní příspěvek a opravdu to vyzní, jako bych nevěděla s kým
Jsem to tam nějak zapomněla dopsat, abych věděla kvůli objednání ![]()
Spíš bych věřila tomu otěhotnění 16.6. na tu dobu by seděla i ovulace, když pak došla ms 1.7. Otěhotnět den před ms možné není. To jen zrovna v tom cyklu,kdy ty ženské otěhotněly měly zrovna zpoždenou ovulaci a to tak,že jim vycházela na termín ms. Se zpoždenou ovulací se pak o to zpoždění posouvá i ms. Takže kdyby neotehotněly zrovna v tom cyklu, tak by jim ms stejně cca o 14 dní meškala ![]()
To neřeš, každýmu může být jedno, s kým to… ![]()
Mně se nikdy nestalo, že bych při objednání hlásila termín poslední mesntruace. Ve tvém případě bych teda řekla, že byla na začátku června, pokud by na tom trvala.
@jaaaninda Vidím to stejně.
Takže otcem dítěte se stává manžel ![]()
Jestli jsou čárky na testu silné, tak to spíš odpovídá tomu dřívějšímu otěhotnění. Moje doktorka říká, jak je pozitivní test, hned přijít i bez objednání…
Taky bych věřila tomu 16.6., když už máš silné čárky
a spousta žen normálně menstruuje, třeba i do 5.mesice.
@Karleon píše:
To neřeš, každýmu může být jedno, s kým to…Mně se nikdy nestalo, že bych při objednání hlásila termín poslední mesntruace. Ve tvém případě bych teda řekla, že byla na začátku června, pokud by na tom trvala.
U nás to běžné je, pokud se objednávám jako čerstvě těhotná, neberou hned, až kolem 7.tt, takže se hned ptají na poslední ms ![]()
@stonožka12 píše:
Jestli jsou čárky na testu silné, tak to spíš odpovídá tomu dřívějšímu otěhotnění. Moje doktorka říká, jak je pozitivní test, hned přijít i bez objednání…
U nás právě vůbec, chodí se až kolem 7.tt, kdy je vidět a slyšet srdce, dřív nechtějí
V pondělí se zakousnu a zavolám tam a řeknu jí, jak to je, že v tom nemůžu být 1-3 týdny ![]()
@Karleon píše:
@jaaaninda Vidím to stejně.Takže otcem dítěte se stává manžel
To se stává v každém případě ![]()
Já jsem taky menstruovala ještě jeden měsíc navíc, moje mamka dokonce 4. Hrozně jsem se bála dvojčat, protože ty mají taky dvě silné čárky už od začátku tehu prý
, tak jsem byla hodně ráda, když mi řekl, že to nejsou dvojčata, ale je to starší než si myslím ![]()
@Anonymní píše:Bych
Takže pokud to bylo těsně před ms, tak je ještě brzo jít na gyndu, co?
@Anonymní píše:
Takže pokud to bylo těsně před ms, tak je ještě brzo jít na gyndu, co?
Bych sestře nahlasila datum te menstruace co byla předtim a doktorovi to pak vysvětlila.
@Oplatečka píše:
Bych sestře nahlasila datum te menstruace co byla předtim a doktorovi to pak vysvětlila.
Udělám to takhle, to je dobrý nápad ![]()
@Anonymní píše:
Udělám to takhle, to je dobrý nápad
Jo to projde, proste kdyz nebyl sex tak poslední ms byla ta předtim a tohle bylo neidenfikovatelné krvácení
![]()
@Katulajda2 píše:
Já jsem taky menstruovala ještě jeden měsíc navíc, moje mamka dokonce 4. Hrozně jsem se bála dvojčat, protože ty mají taky dvě silné čárky už od začátku tehu prý, tak jsem byla hodně ráda, když mi řekl, že to nejsou dvojčata, ale je to starší než si myslím
Já se jich nebála a dvojčata to nakonec jsou
Jsme trochu zaskočení, ale šťastní, jen jsem nakonec musela otěhotnět z toho sexu den před ms, protože jsem v 5.tt, takže ta ms bylo možná uhnizďování
Setra mi hned vynadala, jestli nevím, kdy jsem měla poslední ms, no děs
Ale teď už je to jedno ![]()
Obnovitelka
Jenže ona se mě do telefonu hned zeptá, kdy proběhla poslední ms a řekne mi, že mám ještě čas, že objednávat týden těhotné je zbytečný, je to fakt husa