Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No nevím být tebou bych pockala na další měsíc a počítala to od toho dalšího měsíce, jelikož těhotná teď urco nejsi, tak bych to neřešila. Každopádně kdybys potom otěhotněla,, tak bych počítala tu co jsi měla naposledy tu 21, ale 2 menstruace za měsíc a v takové krátké době tedy nebývají.
Právě že mi dost lidí reklo, že se o těhotenství může jednat tak já už prostě nevím, děkuji
Neřeš to na eMiminu, ale běž na gynekologii. Znovu menstruovat s odstupem devíti dní není normální.
Zdravím, potřebovala bych poradit 1.5 jsem dostala menstruaci po 2tydnech jsem si udělala test 1.vysel negativní a 2. mi vyšel s duchem(nešlo moc vidět ta druhá čárka) a teď 27.5 jsem dostala 2 menstruaci. Co to znamená, značí to nějaký zdravotní problém? Předem díky za odpověď.
@Anonymní píše: Více
To vychází na cyklus 26 dní, to není nic neobvyklého. (Já mám cykly ještě kratší). Prostě se udál nějaký hormonální výkyv, který vůbec nemusí být problém.
Pokud si dosud měla měsíčky pravidelně, a znervozňuje tě že tentokrát byli dřív než jindy, tak vyraž na gynekologii.
Já jsem lenoch a neřešič, takže pokud by nebyl jiný problém než nepravidelnost měsíčků, tak bych vyčkávala a zapisovala ještě pár cyklů a teprve pak vyrazil k doktorovi.
Ahoj holky, již mam 10 den spoždění, ale prsa mě nebolí vůbec. Nemam žádné příznaky. Mohu být těhotná nebo ne? U prvního mě boleli prsa strašně moc
Ahoj holky možná budu vypadat jako blbec ale zamotala jsem se do toho snažíme se o mimi rok a pul MS byla 12.6 a 21.6 znova teď nevím od kdy mám počítat 28 dní všichni říkají od té první pac to je ta moje pravidelná moc děkuji za odpovědi.