Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Aha, tak to je pak jasný:-) No já se v těch teplotách vůbec nevyznám. Tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat. U nás tomu musím nechat volný průběh, nedovedu si představit, že bych manželovi řekla, jdeme na to, mám ovulaci
Tak to my „to“ provozujeme stále stejně, nijak bych to nehrotila. Tu teplotu měřím pouze ze zvědavosti a jen doufám, že mi nezůstanou cykly takto dlouhé furt, i když v době nesnažení by mi to asi nevadilo ![]()
@Emily8 píše:
Tak to my „to“ provozujeme stále stejně, nijak bych to nehrotila. Tu teplotu měřím pouze ze zvědavosti a jen doufám, že mi nezůstanou cykly takto dlouhé furt, i když v době nesnažení by mi to asi nevadilo
Tak u nás tento měsíc asi nic nebude. Sex byl uspěšný jen jednou a to asi 5dní před ovulací. Při ovluaci jsem manžela dvakrát „znásilnila“
ale bez jeho vyvrcholení
takže nevěřím tomu, že by se to mohlo povést. Nejhorší je, že příští měsíc budu mít ovulaci přesně v době, kdy jedeme s kamoškama a dětma na chalupu
to bys nevymyslela
.
Od září jdu do práce, tak nic moc vyhlídky. Jak u vás? ![]()
@Anonymní píše:
Tak u nás tento měsíc asi nic nebude. Sex byl uspěšný jen jednou a to asi 5dní před ovulací. Při ovluaci jsem manžela dvakrát „znásilnila“ale bez jeho vyvrcholení
takže nevěřím tomu, že by se to mohlo povést. Nejhorší je, že příští měsíc budu mít ovulaci přesně v době, kdy jedeme s kamoškama a dětma na chalupu
to bys nevymyslela
.
Od září jdu do práce, tak nic moc vyhlídky. Jak u vás?
U nas to taky nebude, mam anovulak, navic se mi rysuje nova prace takze budem asi odkladat, ale aspon se telo vzpamatuje a pak to doufam pujde ok, ale mas furt nadeji 5 dni to nekdy prezijou potvurky maly
Emily, děkuju:-) ale nevěřím tomu, navíc jsem včera dostala střevní chřipku od manžela a synka
ale naštěstí za den to bylo pryč. Ale od září nastupuju po rodičovské zase zpátky do práce, tak tomu nechám volný průběh taky, jako ty.
V srpnu jedeme kamošky s dětma na chalupu pronajatou na týden a hádej kdo má od pondělí do pátku ovulaci?
takže přesně ale uplně přesně, kdy tam budu s holkama, tak ovuluju
.
A co děláš za práci? Už jsem se odtajnila, snad to nikdo nevykoume ![]()
@Markytka01 Delam kancelarskou krysu, klasika no. Ale zrovna nic moc klidek
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala. Dnes jsem 9DPO, takže mi to tak nějak vychází
Ale já spíš čekám
Vůbec nic na sobě nepozoruju ![]()
Holky, já jsem na tisíc procent přesvědčená že nic. Tak spíš vidím až od září, ale to budu chodit do práce, tak uvidím, jestli budu vůbec stíhat něco plánovat při tom všem plánování ![]()
Holky, tak já určitě nic, koupila jsem si test a je negativní. Zítra to mám dostat, to už by určitě bylo vidět. Po duchu ani stopy ![]()
Ono se ani není čemu divit po sexu 6dní před ovulací a prodělané střevní chřipce je to možná i lepší ![]()
Aha, tak to je pak jasný:-) No já se v těch teplotách vůbec nevyznám. Tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat. U nás tomu musím nechat volný průběh, nedovedu si představit, že bych manželovi řekla, jdeme na to, mám ovulaci