Menstruace 23.7.2013

232
25.6.13 19:12

menstruace 23.7.2013

Zdravím, zakládám pro holky co to nebudou čekat se mnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2041
25.6.13 19:37

Tak nějak ji nebudu čekat i já :-), tak třeba se zadaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
25.6.13 19:38
@Macik84 píše:
Tak nějak ji nebudu čekat i já :-), tak třeba se zadaří!

Jak dlouho se snažíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.13 19:51

To je datum narození mé první dcerky:-))) a zrovna včera mě manžel řekl ( po dvou letech co jsem ho přemlouvala), že teda jdeme do třetího:-))) tak já jsem taky holky s váma :D
anonym, nechci aby nikdo věděl, že se snažíme :kytka:

• Citovat
  • Upravit
232
25.6.13 19:53
@Anonymní píše:
To je datum narození mé první dcerky:-))) a zrovna včera mě manžel řekl ( po dvou letech co jsem ho přemlouvala), že teda jdeme do třetího:-))) tak já jsem taky holky s váma :D
anonym, nechci aby nikdo věděl, že se snažíme :kytka:

Chápu, je to sice pod nickama, ale člověk nikdy neví :-) Držím palečky, takže jedeš první cyklus? Já teď 2. ale po vysazení HA jsem musela 46 DC na vyvolávačku, teď netrpělivě čekám kdy se mi zvedne teplotka a potvrdí se ovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.13 19:59

Jo jo, asi teď do toho půjdeme, vůbec tomu nemůžu uvěřit, moc jsem chtěla třetí už od asi dvou let synka, ale manžel nechtěl ani slyšet. Ovulaci na sobě poznám bezpečně, naposled se nám zadařilo na poprvé skutečně jedinkrát a bylo:-))
Jinak u první jsem taky měla vyvolávačku a pak jsem to nedostala znova a šla k mudr, ať mě to píchne znova, že jsem to zase nedostala (test byl negativní) a on mě místo toho potvrdil těhotenství:-)

Ale bylo by to super, kdyby se to podařilo, děti na jaře jsou nejlepší, to by se kočárkovalo:-))

• Citovat
  • Upravit
232
25.6.13 20:14
@Anonymní píše:
Jo jo, asi teď do toho půjdeme, vůbec tomu nemůžu uvěřit, moc jsem chtěla třetí už od asi dvou let synka, ale manžel nechtěl ani slyšet. Ovulaci na sobě poznám bezpečně, naposled se nám zadařilo na poprvé skutečně jedinkrát a bylo:-))
Jinak u první jsem taky měla vyvolávačku a pak jsem to nedostala znova a šla k mudr, ať mě to píchne znova, že jsem to zase nedostala (test byl negativní) a on mě místo toho potvrdil těhotenství:-)Ale bylo by to super, kdyby se to podařilo, děti na jaře jsou nejlepší, to by se kočárkovalo:-))

Můžu mít dotaz, jak přesně ovulaci poznáš? Já tedy nevím, ale už asi 3 den mě pobolívá břicho jak před ms, ale o dost mín a jakoby ve vlnách, ale zdá se mi to dlouho, navíc hodně tu píšou že se to skoro nedá vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.13 21:10

Emily, já to poznám podle děsné chuti na sex a takovýho hlenu co ze mě jde. Mám to cca týden po MS.
Ale máš pravdu, že mě u toho i bolí břicho jak při MS, ale ne pravidelně.
Pak třeba když jsem nachlazená, tak ji necítím vůbec, ale podle počtu dní po MS vím, že ji mám. Ani chuť na sex není, prostě to tělo cítí, že je oslabený a všechny průvodní jevy asi potlačí, aby ani nedošlo k oplození.

Myslím, že to co popisuješ je ovulace. A vy se snažíte o první?

• Citovat
  • Upravit
232
25.6.13 21:41
@Anonymní píše:
Emily, já to poznám podle děsné chuti na sex a takovýho hlenu co ze mě jde. Mám to cca týden po MS.
Ale máš pravdu, že mě u toho i bolí břicho jak při MS, ale ne pravidelně.
Pak třeba když jsem nachlazená, tak ji necítím vůbec, ale podle počtu dní po MS vím, že ji mám. Ani chuť na sex není, prostě to tělo cítí, že je oslabený a všechny průvodní jevy asi potlačí, aby ani nedošlo k oplození.Myslím, že to co popisuješ je ovulace. A vy se snažíte o první?

jj, prvni jeste asi 3 mesice jsem si myslela ze zacnem az za rok ale zacali jsme driv. Jen jsem necekala ze je ha taka sťinarna. A tak nejak spolihala na to ze to bude hned asi jako kazda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.13 22:11

Antikoncepce je svinstvo. Já jsem ji brala do 22tuším. Ale jak píšeš, taky jsem si myslela, že otěhotním hned. Ale trvalo to 4měsaíce. Myslím, že to chce se uvolnit. Já jsem na to pak nemyslela a vyšlo to:-))

• Citovat
  • Upravit
232
25.6.13 22:27
@Anonymní píše:
Antikoncepce je svinstvo. Já jsem ji brala do 22tuším. Ale jak píšeš, taky jsem si myslela, že otěhotním hned. Ale trvalo to 4měsaíce. Myslím, že to chce se uvolnit. Já jsem na to pak nemyslela a vyšlo to:-))

Tak nemyslet na to hodlam po dalsi ms, ted overuji zda ovulka probiha, pak se hodlam nekoukat sem a snad to pujde navic zacinam planovat zimu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.6.13 16:48

Tak ovulka to nebyla, zřejmě to nedoběhlo :-( Snad se to ještě rozjede ale vidím to na opět dlouhý cyklus :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.13 21:36

Emily, no když to máš dostat 23.7. tak to musíš ted končit MS ne? A ovulaci bys měla mít tak za týden myslím.
Já jsem skončila MS včera, tak zhruba v polovině týdne přijde ovulace, tak jsem zvědavá, jak se manžel bude činit:-))))

• Citovat
  • Upravit
ivuk
29.6.13 22:03

Ahoj holky, držím pěsti, ať se nedostaví! ;)

Příspěvek upraven 30.06.13 v 10:21

• Citovat
  • Upravit
232
30.6.13 09:34
@Anonymní píše:
Emily, no když to máš dostat 23.7. tak to musíš ted končit MS ne? A ovulaci bys měla mít tak za týden myslím.
Já jsem skončila MS včera, tak zhruba v polovině týdne přijde ovulace, tak jsem zvědavá, jak se manžel bude činit:-))))

U mě to nebude pravidlo, poslední ms byla po vyvolávačce po 49 dc, dnes jsem 20 dc a podle teplot to vypadá na ovu včera, ale na to se nemůžu spoléhat protože ještě ani nevím esi ovu probíhá. Ale po teplotách kolem 36,3 max jsem naměřila 36,7 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí