Menstruace každých 14 dní – těhotenství nebo hormonální porucha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3311
4.4.15 16:47

Nevím, ale ve škole jsme normálně cvičily, běhaly. Akorát holky, kterým bylo opravdu zle, tak měly omluvenku. Já hrála závodně tenis, takže jsem musela, i když jsem měla bolesti, ale vždy se mi pak udělalo lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
4.4.15 16:54

To je na pocitu každé ženy. Obecně se doporučuje, aby se žena během menstruace, co se týče sportu, šetřila. Já menstruační bolesti nemám, ale přesto ten první den menstruace bývám unavenější, tak nesportuji. Řiď se vlastním pocitem a rozhodně se nijak nepřepínej. Třeba ti to paradoxně na tu bolest pomůže, možná, že ten běh nějak ty křeče uvolní. Ale možná taky ne. Prostě bych to zkusila a jakmile by mi nebylo dobře, tak bych toho nechala. Ono prostě nelze vydat univerzální radu, kterou by šlo použít za všech okolností a na všechny. Fakt je nejlepší řídit se vlastním pocitem, jen nesmíš mít takovou tu utkvělou představu, že „se musíš přemoct“, protože pak se ti může stát, že to prostě přešvíkneš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.15 17:10

No já teď momentálně bolesti nemám. Mívám ji právě první den, ale né nějak silnou. Jinak při ms nebývám unavená spíš naopak…
Jen mě zajímalo jestli můžu běhat při ní a s tamponem…

• Citovat
  • Upravit
9374
4.4.15 17:21

Nevidím důvod, proč by ženská nesměla sportovat. Spíš málo komu se do toho chce, protože je z toho krvácení nesvá a třeba bolesti do toho… Je taky dost možné, že žena při tom začne krvácet ještě víc, jak se rozproudí krev. Na druhou stranu je fajn to tělo rozhýbat a třeba se zbavit těch bolestí. Navíc pohyb zlepšuje náladu :) Takže každá podle sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
4.4.15 17:25
@Anonymní píše:
No já teď momentálně bolesti nemám. Mívám ji právě první den, ale né nějak silnou. Jinak při ms nebývám unavená spíš naopak…
Jen mě zajímalo jestli můžu běhat při ní a s tamponem…

Tampon ti to nijak neovlivní, nijak neublíží ;) Spíš je tampon při sportu pohodlnější než vložky. Ale jak to je v tom vtipu… Paní učitelka se ptá, co by si děti přály a Pepíček říká: „Tampon. V televizi říkali, že se s tím dá běhat, plavat, jezdit na kole…“ Takže asi tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 13:06

Menstruace každých 14 dní

Ahoj je mi 14 a poslední měsíc už mám slabší mentruaci každých 14dní a ta krev je suchá. Nevim jestli je to nějaký problém ale obávám se že ano. Mám strach to říct mámě a taky kdyžtak jít k doktorovi nebo gynegolovi. Prosím za každou odpoveď budu ráda děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa