Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
pokud je to typická menstruace, jen každých 14 dní, tak bych to viděla spíš na nějakou hormonální poruchu. Měla jsem to na škole, když jsem měla děsný nervy ze zkoušek. Takže k dr. určo můžeš, spíš bych si i došla, ale těhu bych se nebála. I když kdo ví, že ![]()
na tehotenstvo to vobec nevidim. skoc za gyn, nech Ti urobi hormonalny profil.
Já mám vážný problém… Antikoncepci beru už více než půl roku asi před 25 dny jsem měla dostat menstruaci a nic… vždy jsem ji měla v pořádku dostávala jsem ji stejně pořád a ted najednou nic už 25 dní… tě. testů jsem si dělala nejmín 6. a vyšlo mi že nejsem těhotná nerozumím tomu? jestli by jste byli tak hodné už jse vám stalo neco podobného předem děkuji
Justa18 : Ahoj, taky jsem před vánoci řešila stejný problém. Antikoncepci beru už 8 let v kuse, během té doby jsem jen několikrát změnila značku. Poslední rok a půl beru HA Lunafem, zezačátku jsem měla problém, že jsem skoro dva měsíce v kuse prošpinila a pak zas opačný problém, že jsem to nedostala vůbec. Taky jsem si zkoušela několik testů, které byli negativní a tak jsem to nechala a řešila to až na převentivní prohlídce.
Moje Dr. mi řekla, že při braní HA nemusím vůbec menstruovat,(vzpomínám že řikala cosi, že se sliznice neprokrvuje tudíž není z čeho menstruovat). A tak to mám různé, jeden měsíc mám slabší MS, jiný vůbec, další zase silnější
.
Myslím, že pokud ti testy nevyšli a nemáš jiné potíže, že se nemusíš obávat ![]()
Děkuju Už jsem se lekla že to bude nějaký velký problém. mám tu samou antinu jaky Ty.. A taky se mi už stalo že jsem menstruaci měla malinko a někdy zase více kratší a delší… A ted vůbec děkuju na další kontrole si o tom, pokecám s doktorem
ale jinak moc děkuju
Já dělala v pondělí test a byli //.Podle prvního dne poslední MS jsem 5+4 tt ale už druhý den mám přerušovanou MS. Včera ráno začala, odpoledne špinění a večer už nic. A dnes to samé. Je to zvláštní.
Holky poraďte mi prosím…dostala jsem menzes po porodu…ta barva mě dost zaráží…strašně světlá krev…je to ok? já totiž menzes už strašně dlouho neměla- vymizela mi při braní antik. a když jsem jí kdysi mívala, tak to byly kolikrát takové táhlé kousky…promiňte mi ty výrazy…díky moc za reakce
Já už druhý den teču - no prostě síla…no snad to bude v poho
Jestli máš doma citron, vymačkej si ho do vody, třeba 3-4 denně, zmírní se ti to…
Ahoj, nenašla jsem podobné téma takže se omlouvám…
Zajímalo by mě zda se může běhat při mestruaci a navíc s tamponem. Někde jsem četla že při bolestech bych neměla…
Tak ja to teda je?
Dobry den chtela bych vas poprosit o radu. Mam posledni dva mesice kazdych 14 dni menstruaci vzdy trva tyden nevite prosim vas cim to muze byt? Nemuzu byt treba tehotna? K doktorce jsem objednana az za tyden. dekuji moc za odpovedi.