Opožděné měsíčky

17
28.9.10 18:08

opoždene měsičky

Dobry den,chtela bych se zeptat.Z přitelem sem mnela sex 9.9.a 21.9 mi mneli prijit měsičky,ale oni se nedostavili.Když sem řekla přiteli že mám spoždeni tak mi řekl že se domne neudelal.Dnes je 29.9 a stale nic.Delala sem si test už nekolik a vyšli negativni.Ted sem zrovna nemocna mam chripku,může se tehu.test delat aj když sem nemocna? :-( SEM Z TOHO TROCHU MIMO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9859
28.9.10 18:09

Máš cyklus po 28dnech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.9.10 18:09

ahoj, ak by si bola tehotna zo sexu 9.9. tak by Ti uz test ukazal.

pravdepodobne sa Ti posunula ovulacia- dovodom mohol byt stres, choroba, hocico. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.9.10 18:12

NE PO 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.9.10 18:16

myska, tak este raz, ak je zena tehotna, tak hocijaky test na svete jej to ukaze NAJNESKOR 14 dni po oplodneni.

spolahlivost tehu testov je 99%.

je jedno, kolko dni mas cyklus obvykle, vzdy sa to moze posunut, alebo nastat vykyv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
28.9.10 18:16

Tak jestli dobře počítám, tak 9.9. jsi měla už po ovulaci, která se samozřejmě mohla posunot a otěhotnět jsi mohla. Ovšem myslím si, že zpožděná MS je kvůli chřipce. ke zpoždění MS může dojít z jakýchkoli důvodů: nastydnutí, stres, nemoc… A jak říká Soldi, týden po vynechání MS by ti test už dvě čárky ukázal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.9.10 18:22

jj asi mate pravdu je pravda že sem mnela pred tydnem a pul taky hodne stresu tak ste mne uklidnili holky zitra si pojedu na gindu ad se namne koukne zatim dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
28.9.10 18:46

Ahoj myško :-) ,já jsem v uplně stejné situaci jako ty. Posl. mens. 20.8. a měsíčky stále nikde :think: . Těhot. testy negat. ani břicho mě nebolí, :cry: bradavky mě svědí, ale to muse být vsugerované. Asi budu muset jít na injekci na vyvolání menstruace. Vůbec se mi tam jít nechce. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.9.10 18:53

hm tak to sme dve :cry: taky se mne tam nechce a taky mne neboli bricho no proste nic zadny znamky po menstruaci :zed: až mne to stve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
28.9.10 19:02

No zítra tam dojdu, musím vzít i malýho tak to bude asi legrace. A kdybys byla těhotná byla bys ráda? :-D Snažíte se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.9.10 19:12

Jasné tak ja sem myslela že jo byla bych rada a mala by mnela bratřička nebo sestřičku.No chlap se moc nesnaži ale znaš chlapi liny :-D ja si tam zitra taky zajedu a vemu taky malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.4.17 23:29

Zita

Mela sem. dostata mesicky 3 a nedostala sem pockam ale pokazdy dostna presnes datum a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí