Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den,chtela bych se zeptat.Z přitelem sem mnela sex 9.9.a 21.9 mi mneli prijit měsičky,ale oni se nedostavili.Když sem řekla přiteli že mám spoždeni tak mi řekl že se domne neudelal.Dnes je 29.9 a stale nic.Delala sem si test už nekolik a vyšli negativni.Ted sem zrovna nemocna mam chripku,může se tehu.test delat aj když sem nemocna?
SEM Z TOHO TROCHU MIMO
ahoj, ak by si bola tehotna zo sexu 9.9. tak by Ti uz test ukazal.
pravdepodobne sa Ti posunula ovulacia- dovodom mohol byt stres, choroba, hocico. ![]()
myska, tak este raz, ak je zena tehotna, tak hocijaky test na svete jej to ukaze NAJNESKOR 14 dni po oplodneni.
spolahlivost tehu testov je 99%.
je jedno, kolko dni mas cyklus obvykle, vzdy sa to moze posunut, alebo nastat vykyv.
Tak jestli dobře počítám, tak 9.9. jsi měla už po ovulaci, která se samozřejmě mohla posunot a otěhotnět jsi mohla. Ovšem myslím si, že zpožděná MS je kvůli chřipce. ke zpoždění MS může dojít z jakýchkoli důvodů: nastydnutí, stres, nemoc… A jak říká Soldi, týden po vynechání MS by ti test už dvě čárky ukázal…
jj asi mate pravdu je pravda že sem mnela pred tydnem a pul taky hodne stresu tak ste mne uklidnili holky zitra si pojedu na gindu ad se namne koukne zatim dekuji
Ahoj myško
,já jsem v uplně stejné situaci jako ty. Posl. mens. 20.8. a měsíčky stále nikde
. Těhot. testy negat. ani břicho mě nebolí,
bradavky mě svědí, ale to muse být vsugerované. Asi budu muset jít na injekci na vyvolání menstruace. Vůbec se mi tam jít nechce. ![]()
hm tak to sme dve
taky se mne tam nechce a taky mne neboli bricho no proste nic zadny znamky po menstruaci
až mne to stve
No zítra tam dojdu, musím vzít i malýho tak to bude asi legrace. A kdybys byla těhotná byla bys ráda?
Snažíte se?
Jasné tak ja sem myslela že jo byla bych rada a mala by mnela bratřička nebo sestřičku.No chlap se moc nesnaži ale znaš chlapi liny
ja si tam zitra taky zajedu a vemu taky malou
Mela sem. dostata mesicky 3 a nedostala sem pockam ale pokazdy dostna presnes datum a nic