Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Záleží jestli ti ta antikoncepce sedla, možná nebude od věci zavolat na gyndu, domluvit se jestli je to normlani, mě když nesedla tak sem krvacela klidně měsíc v kuse než sem ji zas vysadila ![]()
ouuu no jako četla jsem, že při 1 HA mi může být špatně, což mi je teda, brala jsem 8 tabletek a každý ráno je mi blbě, ale tak prý si na to ten organismus zvyká, spíš přemýšlím, jak dlouho můžu ješětě špinit, když je to dneska 9. den a furt špiním
snad to nějak přestane, mám ject k přítelovi na víkend ![]()
Bude to chtit změnit Ha. Evidentně ti nesedla. Navíc pomud je ti špatně, tak bych nečekala a naklusala k dr. A chránila se pro jistotu i jinak
no to mi asi spíš nesedla, ale je to moje 1. není to tím že si ten organismus na to zvyká ? někde jsem to četla :/ já fakt nevím
@Anonymní píše:
no to mi asi spíš nesedla, ale je to moje 1. není to tím že si ten organismus na to zvyká ? někde jsem to četla :/ já fakt nevím
Tak zkus vydržet jestli si to nesedne a nezvyknes si, ale připrav se že můžeš fakt spinit i měsíc v kuse. Pokud by ti bylo ale nějak hodně špatně radši bych šla pro jinou
no jde to spíš o zvyk si myslím, no to špinění bude horší
díky ![]()
Ale to by proste dělat neměla. Ze si tělo zvyká mi nedává smysl - asi potřebuješ jinou hladinu hormonů či úplně jiný druh antiny.
@Tichošlápek je to naprosto normalni,ze kdyz do tela zacnes cpat umele hormony ve forme antikoncepce,tak si to telo zvyka,ja to takhle mela a i je to v pribalovem letaku a samozrejme jsem na to byla upozornena i doktorkou ![]()
@Twixinka no nestalo se mi to ani jednou a to jsem brala hodně druhu. Naopak mi dr rikala, ze v případě spineni mam naklusat na vyšetření a změnu léků
Dobrý den, mám takový problém
začala jsem brát svoji 1. antikoncepci, nezapomněla jsem ještě a nejdřív se mi menstruace o 14 zpozdila, protože mezitím proběhnul pohlavní styk a teĎ už 9 den krvácím, nebo spíš jde jen o takové špinění, já se ptám jak dlouho můžu ještě krvácet? Děkuji za odpověď