Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My s manželem běžně sexovaly během MS
Ve sprše, nebo jsem si vzala „houbičku“ když byla chuť veliká ![]()
Anonymní píše:
My s manželem běžně sexovaly během MSVe sprše, nebo jsem si vzala „houbičku“ když byla chuť veliká
Tak mě se povedlo asi jenom dvakrát v životě a to nehodou
Styděla jsem se za ten nepořádek ![]()
Ale fakt nikdy jindy to tak intenzivně nepociťuju jakože samo od sebe:D
je to normalni, zena je tam dole pri menstruaci vice vzrusiva, drive jsme to s manzelem obcas provozovali, kdyz proti tomu ani jeden nic nema tak proc ne
joooo, pry jak je to vsechno natekle, tak je vetsi poteseni… no my to provozovali tak, ze jsem si pod sebe podestlala rucnik a slo to… ale teda kdyz uz MS odeznivala, v tom „plnem proudu“ nee ![]()
Anonymní píše:Tak mě se povedlo asi jenom dvakrát v životě a to nehodou
My s manželem běžně sexovaly během MSVe sprše, nebo jsem si vzala „houbičku“ když byla chuť veliká
Anonymní píše:
je to normalni, zena je tam dole pri menstruaci vice vzrusiva, drive jsme to s manzelem obcas provozovali, kdyz proti tomu ani jeden nic nema tak proc ne
jasně, já si taky řikám. Ale nemůžu se zbavit toho zakodovanýho, že se to při MS nedělá
třeba časem na to dojdu. Kamarádka to zkoušela s tamponem a to nedopadlo moc dobře
zakladatelka.
naprosto normální…jsem na tom stejně…dokonce s tamponem i orální sex…a jinak ručník pod sebe a jde se na to…musím říct, že mě se vzrušením většinou i krvácení trochu zarazilo…
![]()
Anonymní píše:
joooo, pry jak je to vsechno natekle, tak je vetsi poteseni… no my to provozovali tak, ze jsem si pod sebe podestlala rucnik a slo to… ale teda kdyz uz MS odeznivala, v tom „plnem proudu“ nee
jasně, tak v plném proudu by mě to ani taky nenapadlo. to jsem ráda, že vůbec stíhám měnit ![]()
No hlavně že při tom nelezeme bolestí po stropě. zakladatelka
Anonymní píše:
naprosto normální…jsem na tom stejně…dokonce s tamponem i orální sex…a jinak ručník pod sebe a jde se na to…musím říct, že mě se vzrušením většinou i krvácení trochu zarazilo…![]()
jo to jsem na sebe taky pozorovala, že když jsem měla jet za přítelem na víkend, ale zároveň se na víkend stavila i tetička z Ruska
tak jsem tak moc chtěla, že už jsem nekrvácela a pak jsme na to vlítli a pak byl rudý pták ![]()
zakladatelka
s tamponem ne, jak jsem psala já první příspěvek, existují na to speciální houbičky
![]()
Anonymní píše:
s tamponem ne, jak jsem psala já první příspěvek, existují na to speciální houbičky![]()
tak o tom jsem nikdy neslyšela…a kde se to koupí?? v drogerce to asi normálně nemají
tak nějaká sex-shop? zakladatelka
Anonymní píše:Anonymní píše:tak o tom jsem nikdy neslyšela…a kde se to koupí?? v drogerce to asi normálně nemají
s tamponem ne, jak jsem psala já první příspěvek, existují na to speciální houbičky![]()
tak nějaká sex-shop? zakladatelka
no, normálně v sexhopu
anonym 1
Podle me je zena citlivější…to je jasný a taky asi skoro každá má vsugerované,že se to ´´nesmí´´,tak to nekoho láká víc už jen proto…Zakázané ovoce:-))
janibubi píše:
Podle me je zena citlivější…to je jasný a taky asi skoro každá má vsugerované,že se to ´´nesmí´´,tak to nekoho láká víc už jen proto…Zakázané ovoce:-))
Presne to jsem ted chtela napsat!! ja to mam taky tak ,ze kdyz nemuzu ,tak prijde nejvetsi chut ale necitim se na to, asi ani ve sprse ne
i manzel mi rikal,ze to ho moc nevzrusuje, kdyz to vypada jako u reznika
![]()
kitri píše:janibubi píše:Presne to jsem ted chtela napsat!! ja to mam taky tak ,ze kdyz nemuzu ,tak prijde nejvetsi chut ale necitim se na to, asi ani ve sprse ne
Podle me je zena citlivější…to je jasný a taky asi skoro každá má vsugerované,že se to ´´nesmí´´,tak to nekoho láká víc už jen proto…Zakázané ovoce:-))i manzel mi rikal,ze to ho moc nevzrusuje, kdyz to vypada jako u reznika
![]()
![]()
Já na to taky nejsem,navíc sem to dřív zkusila jednou a bolelo me to.Ten můj by asi při pohledu na krev omdlel
,takže to neřeším,ten týden se to vydržet da,ale nic proti lidem co si to užívaji i při menstruaci,pokud je u toho dostatečná hygiena,tak je to ok.
Dobrý večer,
připadám si docela divná, když při MS mám největší chuť na sex…Ale přesto ho během MS neprovozuji.
Máte s tím nějaké zkušenosti??