Menstruace a libido

Anonymní
19.5.11 20:39

Menstruace a libido

Dobrý večer,
připadám si docela divná, když při MS mám největší chuť na sex…Ale přesto ho během MS neprovozuji.
Máte s tím nějaké zkušenosti??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.5.11 20:41

My s manželem běžně sexovaly během MS :wink: Ve sprše, nebo jsem si vzala „houbičku“ když byla chuť veliká :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.11 20:46
Anonymní píše:
My s manželem běžně sexovaly během MS :wink: Ve sprše, nebo jsem si vzala „houbičku“ když byla chuť veliká :wink:

Tak mě se povedlo asi jenom dvakrát v životě a to nehodou :-) Styděla jsem se za ten nepořádek :mrgreen:
Ale fakt nikdy jindy to tak intenzivně nepociťuju jakože samo od sebe:D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.11 20:51

je to normalni, zena je tam dole pri menstruaci vice vzrusiva, drive jsme to s manzelem obcas provozovali, kdyz proti tomu ani jeden nic nema tak proc ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.11 20:51

joooo, pry jak je to vsechno natekle, tak je vetsi poteseni… no my to provozovali tak, ze jsem si pod sebe podestlala rucnik a slo to… ale teda kdyz uz MS odeznivala, v tom „plnem proudu“ nee :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.11 20:53
Anonymní píše:
My s manželem běžně sexovaly během MS :wink: Ve sprše, nebo jsem si vzala „houbičku“ když byla chuť veliká :wink:
Tak mě se povedlo asi jenom dvakrát v životě a to nehodou :-) Styděla jsem se za ten nepořádek :mrgreen:
Ale fakt nikdy jindy to tak intenzivně nepociťuju jakože samo od sebe:D
Anonymní píše:
je to normalni, zena je tam dole pri menstruaci vice vzrusiva, drive jsme to s manzelem obcas provozovali, kdyz proti tomu ani jeden nic nema tak proc ne

jasně, já si taky řikám. Ale nemůžu se zbavit toho zakodovanýho, že se to při MS nedělá :-x :Dtřeba časem na to dojdu. Kamarádka to zkoušela s tamponem a to nedopadlo moc dobře :D zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.11 20:54

naprosto normální…jsem na tom stejně…dokonce s tamponem i orální sex…a jinak ručník pod sebe a jde se na to…musím říct, že mě se vzrušením většinou i krvácení trochu zarazilo… :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.11 20:54
Anonymní píše:
joooo, pry jak je to vsechno natekle, tak je vetsi poteseni… no my to provozovali tak, ze jsem si pod sebe podestlala rucnik a slo to… ale teda kdyz uz MS odeznivala, v tom „plnem proudu“ nee :roll:

jasně, tak v plném proudu by mě to ani taky nenapadlo. to jsem ráda, že vůbec stíhám měnit :D
No hlavně že při tom nelezeme bolestí po stropě. zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.11 20:57
Anonymní píše:
naprosto normální…jsem na tom stejně…dokonce s tamponem i orální sex…a jinak ručník pod sebe a jde se na to…musím říct, že mě se vzrušením většinou i krvácení trochu zarazilo… :oops: :mrgreen:

jo to jsem na sebe taky pozorovala, že když jsem měla jet za přítelem na víkend, ale zároveň se na víkend stavila i tetička z Ruska :D tak jsem tak moc chtěla, že už jsem nekrvácela a pak jsme na to vlítli a pak byl rudý pták :D:D zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.11 21:03

s tamponem ne, jak jsem psala já první příspěvek, existují na to speciální houbičky :wink: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.11 21:06
Anonymní píše:
s tamponem ne, jak jsem psala já první příspěvek, existují na to speciální houbičky :wink: :palec:

tak o tom jsem nikdy neslyšela…a kde se to koupí?? v drogerce to asi normálně nemají :lol: tak nějaká sex-shop? zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.11 21:14
Anonymní píše:
Anonymní píše:
s tamponem ne, jak jsem psala já první příspěvek, existují na to speciální houbičky :wink: :palec:
tak o tom jsem nikdy neslyšela…a kde se to koupí?? v drogerce to asi normálně nemají :lol: tak nějaká sex-shop? zakladatelka

no, normálně v sexhopu :wink: anonym 1

• Citovat
  • Upravit
janibubi
19.5.11 21:32

Podle me je zena citlivější…to je jasný a taky asi skoro každá má vsugerované,že se to ´´nesmí´´,tak to nekoho láká víc už jen proto…Zakázané ovoce:-))

• Citovat
  • Upravit
1653
19.5.11 21:49
janibubi píše:
Podle me je zena citlivější…to je jasný a taky asi skoro každá má vsugerované,že se to ´´nesmí´´,tak to nekoho láká víc už jen proto…Zakázané ovoce:-))

Presne to jsem ted chtela napsat!! ja to mam taky tak ,ze kdyz nemuzu ,tak prijde nejvetsi chut ale necitim se na to, asi ani ve sprse ne :poblion: i manzel mi rikal,ze to ho moc nevzrusuje, kdyz to vypada jako u reznika :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
19.5.11 22:00
kitri píše:
janibubi píše:
Presne to jsem ted chtela napsat!! ja to mam taky tak ,ze kdyz nemuzu ,tak prijde nejvetsi chut ale necitim se na to, asi ani ve sprse ne :poblion: i manzel mi rikal,ze to ho moc nevzrusuje, kdyz to vypada jako u reznika :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Já na to taky nejsem,navíc sem to dřív zkusila jednou a bolelo me to.Ten můj by asi při pohledu na krev omdlel :-D ,takže to neřeším,ten týden se to vydržet da,ale nic proti lidem co si to užívaji i při menstruaci,pokud je u toho dostatečná hygiena,tak je to ok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová