Menstruace a PMS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
30.5.22 08:51
@hanisv píše:
@Kristýn88 já si v podstatě ty problémy dělám sama. Teď v sobotu si třeba syn při plaveckých závodech udělal otlaky pod obočím od brýlí až z toho měl malinké modřinky a já už šílím s onemocněním krve. Na neděli jsme brýle přenastavili a žádné nové otlaky už se neudělaly a ty sobotní už skoro nejsou vidět, ale já stejně nejsem úplně v pohodě. Dnes to vypadá, že dostanu MS. Tak snad se mi uleví.

https://www.youtube.com/…Z9YU2ssq-Hog

zkus si vybrat i tady, pokud bys nechtěla tu terapii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.5.22 08:52

@Kristýn88 děkuju, nad psycholožkou už nějakou dobu přemýšlím. Asi na to časem dojde, protože mi chybí žít bez strachu a v pohodě. A je mi jasné, že to přenáším i na svou rodinu a to opravdu nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.5.22 08:54

@Kristýn88 Jé děkuju. To určitě vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
30.5.22 09:09
@hanisv píše:
@Kristýn88 děkuju, nad psycholožkou už nějakou dobu přemýšlím. Asi na to časem dojde, protože mi chybí žít bez strachu a v pohodě. A je mi jasné, že to přenáším i na svou rodinu a to opravdu nechci.
šla bych cestou psychoterapie, pokud chceš rychlou změnu. A pokud máš tyto trable a víš o nich, tak běž do toho a online z pohodlí domova. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
30.5.22 11:00

@Kristýn88 nebráním se psychoterapii, ale asi ještě nenastal ten správný čas. Nic méně za doporučení moooc děkuju. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
30.5.22 11:32
@hanisv píše:
@Kristýn88 nebráním se psychoterapii, ale asi ještě nenastal ten správný čas. Nic méně za doporučení moooc děkuju. :hug: :kytka:

tomu naprosto rozumím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5384
3.6.22 02:11
@hanisv píše:
@Takco můžu potvrdit. Je mi 41 a původně před MS jsem “jen” neměla chuť na sex. Teď plačtivé období, strach o blízké, lítostivé stavy atd. Zrovna teď prožívám jedno z období, kdy bych nejraději nafackovala sama sobě, že se umím do takového stavu dostat. Snad bude líp.

Bude. Po přechodu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria