Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kriss Tina píše:
Kolik ti je? Těhotná byt nemuzes?
Je mi 16, a ne těhotná být nemůžu
@Anonymní píše:
Je mi 16, a ne těhotná být nemůžu
Aha, to je ještě věk, kdy hormony lítají a je celkem normální mít sem tam zpoždění. Když nemuzes byt těhotná, tak bych byla v klidu. Na gyndu chodíš?
@Kriss Tina píše:
Aha, to je ještě věk, kdy hormony lítají a je celkem normální mít sem tam zpoždění. Když nemuzes byt těhotná, tak bych byla v klidu. Na gyndu chodíš?
Děkuju, ještě jsem tam nebyla, ale mamka mi nedávno řikala, že tam půjde tak mě vezme s sebou.
@Anonymní píše:
Děkuju, ještě jsem tam nebyla, ale mamka mi nedávno řikala, že tam půjde tak mě vezme s sebou.
Tak počkej co řekne doktor. Výkyv MS může být, bolesti taky.
Zdravím, mám takový problém. Už od listopadu mám nejspíše pravidelnou menstruaci, cyklus 43 dní od prvního dne ms. Měla jsem to dostat před 8 dny 26. dubna ale nic, není to divné, že jsem to nějakou dobu měla pravidelna a teď najednou nic, mám z to divný pocit, jestli není se mnou něco špatně. Také mě vždy před i během menstruace bolí záda a nevím co s tím dělat, bojím se to říct mamce, vždy si řeknu, že ona s těmi bolestmi taky nic neudělá:( Momentálně mě bolí záda jako před menstruací ale Ms nikde:( Prosím o radu!