Menstruace a ženy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8288
25.4.18 07:33
@Janli píše:
Na to mám recept. Strč chlapovi do zadku skládací deštník, otevři ho a pak mu řekni ať ho vytlačí. Do toho ho každý tři minuty kopni do koulí… :mrgreen:zakladateli, pokud chceš napodobit menstruaci, vezmi si dvojitou dávku projímadla (spolehlivě napodobí menstruační bolesti i nekontrolovaný odchod „tekutin“ z těla). Nech se týden prudit od jedovaté tchýně a prokládej to buzerací v práci a v noci se nech 6× budit hasičskou sirénou - dostaneš se tak do nálady, která většinu z nás trápí tři dny před menzes. Za větu - ty máš zase krámy? - bych povolovala odstřel…
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
25.4.18 07:57
@Tarinka píše:
Tak asi takto: tyden te budou bolet prsa, nebudes moct ani bezet, budes nas…, stvat te bude hlavne tvoje zena, hlavne tim, jak debilne dejcha, sezeres na co prijdes, priberes pet kilo, budes mit par dnu zacpu, mozna se ti z toho udela hemeroid, pak te zacne bolet bricho, nestacis si dat vlozku, takze pojedes salinou s kalhotama od krve a vsici na tebe budou zirat, pak dostanes prujem, namoc vlozku do vody a dej si ji mezi nohy, budes zaparenej, manzelka ti bude muset lichotit, jak jsi krasnej, nesmi mluvit o jinejch chlapech, vydrz tyden a je to.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.18 21:23

Ja treba pri kazde menzes trpim jak zvire. Ted teda rok po porodu jsou ty bolesti mensi, ale nekdy je to ocistec - krece, slabo na omdleni, poceni, nafouknute bricho. Ale i tak porad nechapu ty reci, ze zenske jsou protivne kdyz maji menzes - ja prvni dva dny tise trpim nekde zalezla a zbytek menstruace jsem prave takova energicka, citliva (a nekdy hrozne nadrzena) :lol: Zase to ale melo vyhodu u porodu, ty porodni kontrakce mi neprisly o tolik horsi nez kdyz mam menzes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.18 21:26
@brumdinka píše:
To je asi jako kdyby sei chtěl napodobit porod..to taky nejde…i když už se na to dělali různé studie… a chlapi to nedávali :lol:
:palec: Ja videla nejake video, pousteli tam chlapum do bricha elektrodama bolesti o stejne inzenzite jako porodni kontrakce. A vubec se nedivim, ze by to nedali, ja bych to tam takhle z fleku taky tezce nedala. U porodu prece jenom hodne pracuji hormony, ty bolesti se stupnuji, nejsou nejsilnejsi hned od zacatku a navic na konci ceka zaslouzena odmena :lol: Ale pokus zajimavej :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.4.18 21:31

Když dělají vtípky mezi sebou v hospodě, tak o nic nejde, ne?
Zkus jim příště říct můj oblíbený, jaký je rozdíl mezi ženskou s PMS a teroristou?
( S teroristou se dá vyjednávat. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.20 16:23

menstruace a ženy

Mám to řekla bych někdy dost silné ted, jednou jsem si musela vzít tampon a ješrě vložku, abych vydržela v práci 2, 3 hodky, tam nemůžu pořád chodit na záchod. Přitom je mi hodně přes 40.Slyšela jsem názor chlapa, že už asi jsem ve svém věku v přechodu a tak těžko otěhotním.:-) Vysvětlovala jsem mu, že dokud mám menzes pravidelnou, tak otěhotnět můžu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová