Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
davej si tejden projimadlo
…krece v brise a samovolnej odchod čehosi z tela budes mit taky????…jeste a celej mesic nejaky hormonalni koktejly
![]()
@PaníBovaryová to si nemyslim nejaky narazky na to, ze je nejaka zena nasr… protože,,ma své dny” slýchám ve všech věkových kategoriich
@Samuše píše:
@PaníBovaryová to si nemyslim nejaky narazky na to, ze je nejaka zena nasr… protože,,ma své dny” slýchám ve všech věkových kategoriich
Ja teda ne.
@Anonymní píše:
Když jsem tohle psal tak mi to chvíli přišlo divný a chvíli jsem se smál. Jde o to že jsem muž a klasicky když se bavím s přáteli tak přijde moment kdy si někdo začne dělat z žen srandu a jejich menstruace, nebo dříve kdyz je to omezovalo tak si z toho dělali srandu. Mě to vcelku vadilo a vadí, protože oni za to přeci nemohou, ale co proti tomu mohu udělat. Nenapadá vás nebo neexistuje něco co by dokázalo napodobit „menstruaci“? (Tohle je moment když jsem se začal smát
) Mám na mysli že bych chtěl vědět jaké to je a podle toho bych mohl ostatním potvrdit že to není taková sranda. Díky za odpověď
Kdysi jsem cetla knihu pro dospivajici chlapce a tam jim to pan doktor vysvetloval jako kdyz se nekdo postavi za tebe, vezme te rukamaz kazde strany bricha a prudce zatahne smerem ven - pry takto vypadaji menst. bolesti.
Nevim, mne osobn eprijdou jako vnitrni bolest, neda se moc napodobit a zabavneho na tom nevidim teda nic ![]()
To je asi jako kdyby sei chtěl napodobit porod..to taky nejde…i když už se na to dělali různé studie… a chlapi to nedávali ![]()
jinak každá žena jí má jinou…já jí mám v pohodě od doby co sem přestala brát hormonální antikoncepci, mám jí i pravidelnou a trvá tak cca tři dny..
ale ty spíš myslíš předmenstruační syndrom, kdy jsou některé ženy na zabití ![]()
Tak asi takto: tyden te budou bolet prsa, nebudes moct ani bezet, budes nas…, stvat te bude hlavne tvoje zena, hlavne tim, jak debilne dejcha, sezeres na co prijdes, priberes pet kilo, budes mit par dnu zacpu, mozna se ti z toho udela hemeroid, pak te zacne bolet bricho, nestacis si dat vlozku, takze pojedes salinou s kalhotama od krve a vsici na tebe budou zirat, pak dostanes prujem, namoc vlozku do vody a dej si ji mezi nohy, budes zaparenej, manzelka ti bude muset lichotit, jak jsi krasnej, nesmi mluvit o jinejch chlapech, vydrz tyden a je to.
@brumdinka píše:
To je asi jako kdyby sei chtěl napodobit porod..to taky nejde…i když už se na to dělali různé studie… a chlapi to nedávali
Na to mám recept. Strč chlapovi do zadku skládací deštník, otevři ho a pak mu řekni ať ho vytlačí. Do toho ho každý tři minuty kopni do koulí… ![]()
zakladateli, pokud chceš napodobit menstruaci, vezmi si dvojitou dávku projímadla (spolehlivě napodobí menstruační bolesti i nekontrolovaný odchod „tekutin“ z těla). Nech se týden prudit od jedovaté tchýně a prokládej to buzerací v práci a v noci se nech 6× budit hasičskou sirénou - dostaneš se tak do nálady, která většinu z nás trápí tři dny před menzes. Za větu - ty máš zase krámy? - bych povolovala odstřel…
@Janli píše:Čas od času slýchám větu-už to zase dostaneš, co?
Na to mám recept. Strč chlapovi do zadku skládací deštník, otevři ho a pak mu řekni ať ho vytlačí. Do toho ho každý tři minuty kopni do koulí…zakladateli, pokud chceš napodobit menstruaci, vezmi si dvojitou dávku projímadla (spolehlivě napodobí menstruační bolesti i nekontrolovaný odchod „tekutin“ z těla). Nech se týden prudit od jedovaté tchýně a prokládej to buzerací v práci a v noci se nech 6× budit hasičskou sirénou - dostaneš se tak do nálady, která většinu z nás trápí tři dny před menzes. Za větu - ty máš zase krámy? - bych povolovala odstřel…
Vzhledem k tomu, ze nemam vubec zadne bolesti, tak je to u me jako kdyz mas nafoukle bricho z jidla. To je cele. Pro me je to jen obtezujici z duvodu vymeny potreb. Je to proste nekomfort.
V různých fázích menstruačního cyklu se preference žen mění. Například v období ovulace je přitahují svalnatí a mužní partneři, zatímco v období menstruace se jim nejvíce líbí muži zvolna opékaní nad ohněm s vidlemi zaraženými v hrudníku.
Tyden nos vlhkou vlozku mezi nohama. Uvidime jak ti to prida na nalade. Plus cca prvni den dva bolesti bricha s prujmem, to zvladne projimadlo. Bohuzel menici se hormony tezko nasimulujes a ty proste muzou za to, jak se nam meni nalada.
A sorry, tvy kamaradi jsou dost primitivni.
@Janli píše:
Na to mám recept. Strč chlapovi do zadku skládací deštník, otevři ho a pak mu řekni ať ho vytlačí. Do toho ho každý tři minuty kopni do koulí…zakladateli, pokud chceš napodobit menstruaci, vezmi si dvojitou dávku projímadla (spolehlivě napodobí menstruační bolesti i nekontrolovaný odchod „tekutin“ z těla). Nech se týden prudit od jedovaté tchýně a prokládej to buzerací v práci a v noci se nech 6× budit hasičskou sirénou - dostaneš se tak do nálady, která většinu z nás trápí tři dny před menzes. Za větu - ty máš zase krámy? - bych povolovala odstřel…
Když jsem tohle psal tak mi to chvíli přišlo divný a chvíli jsem se smál
. Jde o to že jsem muž a klasicky když se bavím s přáteli tak přijde moment kdy si někdo začne dělat z žen srandu a jejich menstruace, nebo dříve kdyz je to omezovalo tak si z toho dělali srandu. Mě to vcelku vadilo a vadí, protože oni za to přeci nemohou, ale co proti tomu mohu udělat. Nenapadá vás nebo neexistuje něco co by dokázalo napodobit „menstruaci“? (Tohle je moment když jsem se začal smát
) Mám na mysli že bych chtěl vědět jaké to je a podle toho bych mohl ostatním potvrdit že to není taková sranda. Díky za odpověď