Menstruace na dovolené?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
12.6.15 17:51

Já se obávám, že babské rady můžou zabrat, ale taky spíš ne… Ale možná, kdybyste na dneska vlítli, tak možná otěhotníš a menstruace se nedostaví :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
12.6.15 17:54
@Petule030 píše:
Já se obávám, že babské rady můžou zabrat, ale taky spíš ne… Ale možná, kdybyste na dneska vlítli, tak možná otěhotníš a menstruace se nedostaví :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
12.6.15 18:08

Já mám v létě 3 týdny dovolené a 2 z toho budu mít menses. Jsem z toho taky děsně nadšená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
12.6.15 18:27

To céčko pomáhá a dává se na zmírnění či zastavení ascorutin.

• Citovat
  • Upravit
3311
12.6.15 18:30

My už jsme dovolenou museli kvůli MS dvakrát přehazovat na jiný termín - po porodu je to prostě nevzpytatelné :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.15 19:49
@JayLee píše:
u nas se dovolena planuje dle ms :lol: takze se nestane, ze by se to krizilo :D kazdopadn nkdo radi citron někdo zase cervene vino třebas :nevim: když byly doby ze jsem mela anovulacni cykly, tak jsem ji nikdy nevyvolala nicim ani na temin :zed:

no jo, to nešlo, my museli podle dovolené v práci a taky nejedeme sami, takže jsme měli co dělat abychom našli volný termín i bez ms :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.15 19:50
@Petule030 píše:
Já se obávám, že babské rady můžou zabrat, ale taky spíš ne… Ale možná, kdybyste na dneska vlítli, tak možná otěhotníš a menstruace se nedostaví :mrgreen: :mrgreen:

ježiš nestraš, děti už máme a další nějak intenzivně neplánujeme, takže zrovna dneska si říkám, kde mám to antisexy pyžamo, aby se nestal průser :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.15 19:51
@sad 1 píše:
To céčko pomáhá a dává se na zmírnění či zastavení ascorutin.

vidíš, to by možná šlo :think: kdyby se tím alespoň trochu zkrátila a zmírnila :think:

• Citovat
  • Upravit
7860
13.6.15 00:00

Co je za problém s menstruací na dovolené? 8o
nějak vůbec nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.15 10:53

@vulpes no u mě velký, páč přes den budu odkázána na wc na přírodu, nejedeme na válečku k moři. Krom omezených hygienických podmínek přes den pak po mě taky bude vyžadován nějaký fyzický výkon, což s bolestmi břicha moc komfortní není

• Citovat
  • Upravit
9374
13.6.15 13:48

@vulpes Pokud se jedná o dovolenou v luxusním hotelu a k tomu pár procházek, tak asi dobrý. Ale jsou i dovolené, kde je zhoršená hygiena, např. stanování, čundr, voda… a tam je to spíš na obtíž :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
13.6.15 13:51

Zrovna před měsícem jsem do sebe lila hektolitry citronu a výdledek nula nula prd. Jestli chceš jít na jistotu dojdi k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.15 14:13

@Petule030 právě no :roll: Naštěstí jedeme na dýl, takže mi to zabere tak půlku dovči, ale i tak je to opruz a hlavně doufám, že z tý snížený hygieny nebude nějaký potíž :zed:

@DeTer tak ten mi napíše jen prášky na oddálení, ne? Do toho právě jít nechci, kdysi jsem s nějakýma práškama oddalovala a stejně to nepomohlo :zed:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
13.6.15 14:20
@vulpes píše:
Co je za problém s menstruací na dovolené? 8o
nějak vůbec nechápu…

to nevadí, že to nechápeš.

Mám kamarádky, které se po celou menzes prokroutí bolestma, pořád na Ibalginu ( úžasná dovolená, ne? ). A zakladatelka psala o zhoršených hyg. podmínkách, to je taky super, ne?

• Citovat
  • Upravit
sad 1
13.6.15 14:22

Zakladatelko jestli nechceš jít k dr. a řešit to chemicky (norethisteron), tak se vybav tampónama, hromadou vlhčených ubrousků a některé benzínky jsou vybaveny i sprchami, tak bych to asi využila, pokud bude ta možnost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa