Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já se obávám, že babské rady můžou zabrat, ale taky spíš ne… Ale možná, kdybyste na dneska vlítli, tak možná otěhotníš a menstruace se nedostaví
![]()
@Petule030 píše:
Já se obávám, že babské rady můžou zabrat, ale taky spíš ne… Ale možná, kdybyste na dneska vlítli, tak možná otěhotníš a menstruace se nedostaví![]()
Já mám v létě 3 týdny dovolené a 2 z toho budu mít menses. Jsem z toho taky děsně nadšená!
To céčko pomáhá a dává se na zmírnění či zastavení ascorutin.
My už jsme dovolenou museli kvůli MS dvakrát přehazovat na jiný termín - po porodu je to prostě nevzpytatelné
![]()
@JayLee píše:
u nas se dovolena planuje dle mstakze se nestane, ze by se to krizilo
kazdopadn nkdo radi citron někdo zase cervene vino třebas
když byly doby ze jsem mela anovulacni cykly, tak jsem ji nikdy nevyvolala nicim ani na temin
no jo, to nešlo, my museli podle dovolené v práci a taky nejedeme sami, takže jsme měli co dělat abychom našli volný termín i bez ms
![]()
@Petule030 píše:
Já se obávám, že babské rady můžou zabrat, ale taky spíš ne… Ale možná, kdybyste na dneska vlítli, tak možná otěhotníš a menstruace se nedostaví![]()
ježiš nestraš, děti už máme a další nějak intenzivně neplánujeme, takže zrovna dneska si říkám, kde mám to antisexy pyžamo, aby se nestal průser
![]()
@sad 1 píše:
To céčko pomáhá a dává se na zmírnění či zastavení ascorutin.
vidíš, to by možná šlo
kdyby se tím alespoň trochu zkrátila a zmírnila ![]()
Co je za problém s menstruací na dovolené? ![]()
nějak vůbec nechápu…
@vulpes no u mě velký, páč přes den budu odkázána na wc na přírodu, nejedeme na válečku k moři. Krom omezených hygienických podmínek přes den pak po mě taky bude vyžadován nějaký fyzický výkon, což s bolestmi břicha moc komfortní není
@vulpes Pokud se jedná o dovolenou v luxusním hotelu a k tomu pár procházek, tak asi dobrý. Ale jsou i dovolené, kde je zhoršená hygiena, např. stanování, čundr, voda… a tam je to spíš na obtíž ![]()
Zrovna před měsícem jsem do sebe lila hektolitry citronu a výdledek nula nula prd. Jestli chceš jít na jistotu dojdi k dr
@Petule030 právě no
Naštěstí jedeme na dýl, takže mi to zabere tak půlku dovči, ale i tak je to opruz a hlavně doufám, že z tý snížený hygieny nebude nějaký potíž ![]()
@DeTer tak ten mi napíše jen prášky na oddálení, ne? Do toho právě jít nechci, kdysi jsem s nějakýma práškama oddalovala a stejně to nepomohlo ![]()
@vulpes píše:
Co je za problém s menstruací na dovolené?
nějak vůbec nechápu…
to nevadí, že to nechápeš.
Mám kamarádky, které se po celou menzes prokroutí bolestma, pořád na Ibalginu ( úžasná dovolená, ne? ). A zakladatelka psala o zhoršených hyg. podmínkách, to je taky super, ne?
Zakladatelko jestli nechceš jít k dr. a řešit to chemicky (norethisteron), tak se vybav tampónama, hromadou vlhčených ubrousků a některé benzínky jsou vybaveny i sprchami, tak bych to asi využila, pokud bude ta možnost.