Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Twixinka, nebo téma alá měla jsem nechráněný styk, můžu být těhotná? Menstruace má přijít za 2 týdny a testy jsou negativní, co mám dělat?
![]()
@P4ja.. A od toho je emimino, tady se řeší takovejch blbostí… A nemyslím tím samozřejmě vše.
@Esucrab píše:
@P4ja.. A od toho je emimino, tady se řeší takovejch blbostí… A nemyslím tím samozřejmě vše.
Jj, a pro každého je blbost něco jiného. S tím se musí počítat. ![]()
@P4ja … to je pravda. ![]()
Já tenhle problém taky vůbec neoznačila za vážný ![]()
uplně na klid,než jsem začala brát antikoncepci,měla jsem ms 5 dní, první dva dny krvácení třetí vubec ale vubec nic,další dva dny dodělávka,s práškama mám dva dny,třetí už konec uplně,zbytečně nestresuj ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jen na názor nebo vaše zkušenosti ohledně menstruace.
Nějakou dobu, asi poslední 4 roky, možná déle, se mi stává, že se mi menstruace dělí jakoby na 2×.
Dříve jsem to tak také měla, ale například byla první den silnější a měla jsem bolesti, 3.den slabší a 4. den zase silnější, ale nic už nebolelo.
Nyní se to ale postupně nějak vystupňovalo, že pravidelně 3. den menstruace nemenstruuji, pouze lehce někdy špiním a 4. den od rána zase bolesti a pak přichází zase silné krvácení jako 1. den menstruace. A 6. den menstruace je konec.Jinak žádný problémy nemám a menstruaci mívám pravidelně, zdravotně jsem v pořádku, HA neberu a ve stresu nejsem. Jenom mě to překvapuje, že jí mám takhle v podstatě na 2× po 3 dnech a nikde jsem o tom nic nenašla
mam to cely zivot stejne, tedy ruzne se to meni. prikladam to zaklonene deloze, ktera se spatne cisti.