Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Spala si s chlapem a udělal se do tebe, ano, můžeš být těhotná. ![]()
@lachtanice86
Me jde o to jestli je toto brane jako menstruace, jinak bych se nestresovala. Ale tim, že je to dřív tak ve stresu jsem.
@Anonymní píše:
@lachtanice86
Me jde o to jestli je toto brane jako menstruace, jinak bych se nestresovala. Ale tim, že je to dřív tak ve stresu jsem.
A krvacis jako při menstruaci nebo to bylo jen chvilkové?
@Tableta píše:
A jsi si jistá, že je to menstruace?Předem gratuluju
Asi tak ![]()
@Tableta
Právě proto se ptám.. nevěděla jsem přesně den, kdy to mám dostat, tak jsem to vzala, ze jsem to Teda dostala rano, a pak jsem si spočítala na kdy to vychází.. takže vůbec nechápu…
@lachtanice86 to ani ne. Když jdu na WC, tak par kapek, pár kapek i na toaletním papíře a pak zase nic..
Pokud to od zjištění do 2 dnů nezmizí, objednej se ke gynekologovi.
@Anonymní píše:
@Tableta a co by to tedy mohli byt?:/
Myslela jsem, že ovulační krvácení. Ale to by PRAVDĚPODOBNĚ nekapalo do záchodu. Taky by vlivem ovulace mohl být spodek překrvenej a při sexu to mohl partner nějak podráždit… ![]()
@Anonymní píše:
@Tableta a co by to tedy mohli byt?:/
No kdyby to tady některá z nás takhle poznala po písmenkách, tak už by na tom vydělávala tisíce. ![]()
Ahoj:) jdu si k Vám pro radu. Menstruaci dostávám pravidelně +- den. Tento měsíc jsem ji dostala o 9 dní dříve. Čtvrtý den po ovulaci mi začalo malinko špiňení
a dnes ráno mi začala “menstruace”. Snažíme se už delší dobu o miminko. Mohla bych být těhotna? ![]()
Ahoj holky. Jdu si k vam pro radu. Menstruaci mam pravidelnou, tudíž by mela dorazit za 11 dni.. dnes jsme spolu s přítelem spali, udělal se do me. Akorát jsem potom zjistila, že slabe krvácím. Nikdy se mi to nestalo, tak jsem trochu zmatena. HA neberu. Od čtvrtka jsem doma s anginou, tak me tak napadlo, jestli to není tim. Ted nevím jestli teda za 11 dni menstruace dorazi nebo ne.. stejne jaka je možnost těhotenství?
Je mi jasne, že nemůžete vědět příčinu, ale tak ptám se, jestli se někomu něco podobného nestalo.. Dekuji