Menstruace po IVF a ET

1682
24.11.18 19:54

Zkušenost přímo nemám, ale když jsem to studovala, hodně holek dostalo MS až týden po vysazení utrogestanu, tak bych ještě vydržela. Mne osobně taky brzdil MS, ale já ji dostala za tři dny po vysazení (což je standardní doba). Holt se tělo vyrovnává s náloží hormonů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
328
24.11.18 20:28

Ještě jsem si dnes měřila bazální teplotu, utrogestan už od včerejška neberu a stále je to 37,6, stejně jako když jsem Utrogestan brala… :nevim: MS se nedostavila, špinění ustalo teď úplně…
Testovat podle IVF centra jsem měla 14. - 17. den, tak to ještě v to pondělí zkusím, pak bych měla už mít i výsledky krve a bude snad jasno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
24.11.18 21:07

To je ještě strašně brzy, Balu… Vyčkej minimálně tři dny, dřív po vysazení MS nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.19 08:24

ahoj holky prosím chci se zeptat, jsem po prvním ivf a 10 den po transferu jsem dostala ms… pořád mne bolí břicho motá se mi hlava… je to všechno ztacené nebo se vám některé stalo, že jste měli normální ms a přesto byly těhotné? jsem z toho strašně nervózní.. v sobotu si mám dělat test a vůbec se mi do toho nechce, myslím si, že je to všechno ztracené :(

• Citovat
  • Upravit
328
12.4.19 15:24
@Anonymní píše:
ahoj holky prosím chci se zeptat, jsem po prvním ivf a 10 den po transferu jsem dostala ms… pořád mne bolí břicho motá se mi hlava… je to všechno ztacené nebo se vám některé stalo, že jste měli normální ms a přesto byly těhotné? jsem z toho strašně nervózní.. v sobotu si mám dělat test a vůbec se mi do toho nechce, myslím si, že je to všechno ztracené :(
Řekla bych, že to asi bohužel nevyšlo. Ale zázraky se dějí a testovat jsem měla tenkrát i v případě, že bych MS dostala.😉
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí