Menstruace po porodu

95
9.6.04 12:38

Menstruace po porodu

Ahoj,

Bude to za chvilku už osm měsíců, co jsem porodila a ms se stále nedostavila.Přitom kojím už jen dvakrát za den. Máte někdo taky takovou zkušenost.Myslíte si že je to o.k.? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2434
9.6.04 14:21

Ahoj,
mě se MS po porodu dostavila přibližně po 10 měsících kdy jsem taky kojila už jen málo. Takže se určitě taky brzy „dočkáš“ :wink: Nebylo teda o co stát, měla jsem velké bolesti a trvala dlouho, naštěstí jsem za další 2 měsíce přestala kojit úplně a začala brát Cilest a bylo hned po problémech.
Katka a Vítek 23+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
9.6.04 14:46

Ja dostala MS az temer presne rok po porodu, kojim dosud a Verunce je ted 16,5M. Samozrejme ze ted kojim tak 2× denne plus v noci a takto je to uz asi od jejich 10-11M, takze si myslim, ze je to normalni a brzy se dockas…:-))) Ja bych tedy vydrzela bez MS i dele:-)))

Sulanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
9.6.04 19:26

To vám tedy závidím!
Já kojím jako drak - prakticky pořád - a na konci 7. týdne po porodu jsem dostala MS!!! Ach jo :(
(jedna moje známá to dostala taky až po roce)

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
9.6.04 21:16

Díky za odpovědi.Já tedy né, že bych o to stála, to vůbec ne, jen jsem si říkala, jestli je všechno v normálu. Kdyby bylo na mě, už bych to nemusela dostat nikdy, ale přeci jenom bysme chtěli ještě jedno mimčo.....no i když teď tu ten malej usurpátor piští jak šílenej a to jsou chvilky, kdy říkám další mímo už neeeee.Tak moc díky všem.
 Pískle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.04 09:41

Mám 16M mimino, které kojím jen večer a v noci (celkem 3-4×) a jsem stále bez MS. Ani mi nechybí… Eva

• Citovat
  • Upravit
2434
10.6.04 11:19

Baghiro,
mě se stalo to samé - skončilo šestinedělí a špinění, týden byl klid a pak jsem dostala k mému zděšení MS. Ale podle doktora to asi ta opravdová MS nebyla, protože pak jsem měla klid právě do těch 10 měsíců. Tak třeba ta další se Ti taky nedostaví a do roka budeš mít klid.
Katka a Vítek 23+6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.04 13:56

Ahoj Baghiro,

plně jsem kojila do 6,5 měsíce a MS se dostavila ihned po 6 týdnech od porodu a od té doby jí mám přesně jak hodinky. Upřímně závidím těm co ji ještě nemaji…
 Zuzka

• Citovat
  • Upravit
1
10.6.04 22:37

Já jsem přešla z poslíčků přímo do menstruace. Přišlo mi to dost … :cry: Ale hlavně když je jinak vše o.k. Myslím, že se to vždy vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.6.04 11:42

Ahojky,

u mne se dostavila MS od šestinedělí přesně za měsíc a od té doby ji mám pravidelně. Nutno podotknout, že plně již čtvrtý měsíc jen kojím. Byla jsem ujištěna z několika pramenů, že je lepší pokud se MS dostaví co nejdříve. Je to známka, že vše funguje tak jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí