Lzicka x kojeni

61
6.6.04 21:30

Lzicka x kojeni

Ahojky
chtela bych Vas pozadat o radu..
Zacala jsem maleho prikrmovat (zeleninove prikrmy) ze lzicky a od te doby mi nechce pit z prsu.
Chytne se, par vterin zataha, pak pusti.Pripada mi to jako by uz nechtel pit,kdyz zjistil ze se da najist i pohodlneji a on se nemusi namahat…
Chtela bych kojit co nejdele,ale nevim jak ho donutit aby se napil.Ani hlad nepomaha…
Moc diky za jakoukoliv pomoc
Trinitron a Jenik 7 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
6.6.04 21:56

Trini, určitě není na místě to vzdávat moc brzo. Můj syn mi také po tom, co jsem ho začala přikrmovat, odmítal kojení a já váhala, jestli nemám začít odstříkávat mléko a krmit ho z kojenecké láhve. Naštěstí u nás zabralo to, že nejdříve dostal kojeníčko a potom teprve příkrm. Vydržela jsem takto s kojením do jeho 11 měsíců a to si už potom bral z prsu jenom na dokrmení, spíš jenom tak za odměnu podudlat po jídle jako zákusek. Od 10. měsíce už si jenom tak hrál na kojení, měla jsem rozkousané a bolavé bradavky a tak jsme přestali. Bylo to bez problémů pro mne i pro něj. Myslím, že je ještě dost brzo to vzdát a naučit tvého syna na flašku, přece jenom je kojení pohodlnější, ale na druhou stranu, kdyby to mělo být za tu cenu, že bys měla přestat kojit, je lepší varianta odstříkávání, než přijít o mléko. Pak se můžeš pokusit nabídnout malému mléko přímo od zdroje kdykoliv a záleží na něm, jestli se chytí nebo zůstane u flašky. Nad kojení sice není, ale když nezbude nic jiného…
 Radina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí