Menstruace po porodu

851
25.1.10 12:43

Menstruace po porodu

Ahoj byla sem při porodu nastřihnuta a pak šítá zevnitř i zvenku.Jelikož mě nic nebolelo,tak sem zkusila s přítelem po 6.nedělí styk,už to nemohl vydžet.Přítel byl jemný,nic mě nebolelo ani netáhlo.Druhý den po tom sem začala slabě krvácet,ale den ode dne je to silnější.Teď 3.den PO to ze mě teče jak voda,nevím zda se tam něco neporouchalo nebo něco.Musím se chodit přebalovat každých cca 30min,je to hrůza..Čím to?Nemůže to být menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
781
25.1.10 12:50

Může, ale takhle silná? Já bych si radši zavolala nebo ideálně zašla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena kattkka
25.1.10 12:56

Muze,ale taky mi to prijde silne.Radsi zajdi k doktorovi.Byla jsi uz na vysetreni po 6nedeli?

• Citovat
  • Upravit
851
25.1.10 13:01

Na vyšetření k doktorce,sem měla v plánu na dnešek,ale když sem začala tak silně krvácet,tak sem tam nešla.Mám tam zajít i přes to,že mě to tak teče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena kattkka
25.1.10 13:04

Petrassek ja bych tam sla nechcu te strasit ale zname tam zustala placenta.Tak radsi utikej ona te prohlidne ultrazvukem popripadne posle do nemocnice.Dej vedet jak jsi dopadla.A jeste takova otazka kojis?

• Citovat
  • Upravit
851
25.1.10 13:09

Nekojím,malá pila jen 5min z jednoho prsu a pak už nechtěla,blinkala z toho,tak byla přikrmovaná a pak jsme přešli hned po odchodu z porodnice na Sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena kattkka
25.1.10 13:18

Tak to fakt nejspis bude menstruace ale radsi tam skoc prootze zase mi to prijde podle popisu silne.

• Citovat
  • Upravit
851
25.1.10 13:23

Zajdu tam a dám vědět,oč se jedná.Mám z toho všeho strach,ahjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
25.1.10 13:23

jestli to vyloženě teče, tak bych na nic nečekala a šla šupem na gyndu nebo do nemocnice/pohotovost. Lepší 100× zbytečně, než něco zanedbat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
25.1.10 13:27

Teče to dá se říct proudem,ale vše to začalo až po tom styku s přítelem.Do té doby sem už byla čistá,ani krev ani očistky,jen menší bílý výtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena kattkka
25.1.10 13:31

Tak radsi utikej.A dej vedet

• Citovat
  • Upravit
7870
25.1.10 19:45

tak to opravdu na nic nečekej a leť do tý nemocnice. To nevypadá na normální MS. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
26.1.10 22:03

Tak sem dnes byla u své mudr. a prý jde o MS,tak nevím proč to mám tak silný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.1.10 13:25

já mám stejný problém, po císaři :cert: , takže tak ke gyn. ani nejdu, taky budu mít tak silný MS :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.10 15:41

Holky raději 100× zbytečně než pak na poslední chvíli, kamarádka také tak krvácela a gyn. ji odbyla, skončila nakonec na pohotovosti + hospitalizace a čištění pod narkózou, zjistili ji zbytky nevyloučené placenty a hrozila otrava krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí