Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminy, za jak dlouho jste porodily po odchodu hlenove zatky? Me odesla v nedeli, prej porodim do tri dnu a furt nic
.
Nalez, zbytky cipku do 1cm, hrdlo mekke, zatka odesla
Ve středu odešla, v sobotu brzo ráno jsem porodila. Doporučuju popostrčit odvarem ze skořice, hřebíčku a zázvoru, když je vše připravené, tak by to mohlo odvar rozjet.
jj dekuju, bojim se porodu jak cert krize, ale uz to chci mit za sebou, to cekani me depta a sotva se valim
Zátka mi odcházela postupně tak týden. v sobotu odpoledne velká dávka do růžova a v pondělí večer jsem začala rodit. brouček se narodil v úterý ráno.
Neboj se druhý porod bude lehčí, víš už do čeho jdeš, ne? U mě to tak bylo
Tak hodně štěstí
Bára
Štiko,odchod zátky nevypovídá o tom kdy nastane porod.
Ale u tebe je koukám vše připravené,tak to snad nebude trvat dlouho.
Přeju pohodový porod a krásné mimi.
Odešla mi v 19h. a syn byl na světě do pěti hodin. Bylo to rychlé.Držím pěstičky.
ahoj, taky souhlasim, neznamena nic nez ze se to blizi! Mne odesla v utery a rodila jsem az za tyden v pondeli!
Ahoj,
poprve mi odesla 14dni pred porodem, podruhe v cca 10,30, do porodky jsme prijeli v 11,30, otevrena na 8cm a slo se na vec. A ja si celou dobu myslela, ze poslikuju.
![]()
Nikdo ti to nerekne presne, je jasne, ze se to chysta, i dle nalezu, ale uvidis, ze to pujde snadneji, podivej na nas! ![]()
Ahojky tak mě odecházela postupně 14dnů před porodem.Přeji at je to rychle a zdravý miminko!!
ahoj mně taky zátky odešla a rodila jsem za 14dní, ono to mimi prostě jednou ven půjde a hlavně klid a nebát se porodu, vše půjde jistě dobře!
Mě odešla v sobotu asi ve 12 a ještě téhož dne v noci jsme jeli..ale je fakt, že jsem zaznamenala dva dny předtím i malý odtok plodové vody..
Mě odešla zátka v sobotu ráno a v pondělí v noci jsem rodila.
Přeji rychlý porod.