Steh po císaři?

14046
15.1.10 08:38

steh po císaři?

ahoj vsem
jsem zmatena,,
2 dny po cisari mi mudr rekla, ze steh co mam se vyndavat nebude
Mam to prosite zevnitr a vsechno konci jednim vykouknutym stehem, kdyz s nim hybu tak citim, jak to taha na zacatku jizvy,otazka je, mely jste taky nevyndavaci? a to to jako samo vypadne? nebo co se bude dit?? _________________

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
15.1.10 08:41

Ahoj, ja jsme teda mela stehu vic, ale vsechny odpadly sami. Nemela jsem s tim zadne problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
15.1.10 08:44

Mě jen pár dní po císaři odstřihli na bocích ty uzlíky a zbytek se vstřebal :wink: Možná ti tam vadí ty uzlíky… :think: :?:
A ještě pak v šestinedělí na gyndě mi dr. vyndala kousek „nitě“ co trčel ven a nevstřebal by se. Jinak to nech, vstřebá se to nebo ti na gyndě řeknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
15.1.10 08:50

Ahoj, já jsem po císaři 5 měsíců a taky mi se stehama nic nedělali, prý se to samo vstřebá…no vstřebalo, částečně mi vylezly a vypadaly, dost mi to mokvalo, celé šestinedělí, ale už je to ok…taky jsem koukala jak spadlá z višně, co je to za blbost, že mi nebudou vyndavat stehy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
15.1.10 08:55

Ahoj, mě taky odstřihli ty uzlíky a to, co opravdu čouhalo ven a mohla bych to třeba kalhotkami nebo při mytí zatrhnout, ten zbytek vypadal nebo se nějak vstřebal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
15.1.10 09:02

Mě po císaři taky stehy nevyndavali. Jen na bocích ustřihli ty uzlíky. Stehy se časem vstřebají. Ze začátku mě to i pobolívalo ze stran, ale mudr. mi řekla že to tak je v pořádku, že to prostě nějakou chvíli po porodu budu cítit. Ale teď už je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
15.1.10 09:26

Mě také jen vytáhli 3 den ty uzlíky na stranách a zbytek se vstřebal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
15.1.10 10:06

mě nevytáhli nic:-)…měla jsem tam uzlíky i kus nitě,pak v jeden den odpadly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
15.1.10 10:24

Mě odstřihli na straně uzlík a za druhje to vytáhli…On ti gyndr na kontrole po šestinedělí určitě řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
15.1.10 10:29

Tak já koukám jako z jara,mě asi čtvrtý den po císaři odstřihli ty uzlíky jak psali holky a pak vytáhli stehy,bylo to mírně nepříjemné,ale nic hrozného,takže mě stehy vyndavali už v porodce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
15.1.10 10:47

Mě ho vyndali den po propuštění z porodky…přišlo mi to zvlštní, pač bych řekla, že ho lidně mohli vyndat v den propuštění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
15.1.10 10:59

Já byla na císaři před 2,5 lety a steh mi vytáhli úplně celý asi 4 nebo 5 dní po operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.1.10 11:04

dneska uz se nic nevytahuje!! stehy se delaji plne vstrebatelne…me nestrihali ani uzliky do dvou tydnu po porodu se vsechno ztratilo :wink:

mimochodem..ses dobra ze za to tahas…ja si na jizvu nedokazu pomalu sahnout jeste ted…jeste nedejboze za neco tahat 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
15.1.10 11:09

No mě je taky vytahovali až po propuštění z nemocnice, ale vůbec to nebolelo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
16.1.10 20:53

Mně něco vytáhl dr.týden po císaři, některé tam prý zůstaly.Jizvu mám výstavní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí