Steh po císaři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6243
3.2.10 15:51

Hannach, tak to je vážně zvláštní, že máš tu jizvu tak velkou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
3.2.10 16:02
hannah.83 píše:
jo a s tou jizvou, nemůže ta úchvatná dýlka bejt tim že malej byl KP? že tam jako potřebovali víc místa??? :nevim: já sem počítala s jizvou 15 cm. :roll:

Moje dcerka byla taky KP…já používala Excipiál-mast s mandlovým olejem…je fakt extra mastná a dobře se vsakuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
3.2.10 16:05

Moje Sami měla 3390g takže na mě(147cm) byla veliká .
Pokud jizva hodně bolí při doteku, tak nemusíš ještě mazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
3.2.10 16:16

Tak já jsem 4 měsíce od SC a po propuštění z porodky mi řekli, že si mám 7-10 den zajít ke své dr. a ta mi stehy vytáhne! A jak už tu někdo psal, tak ustřihli uzlíky na obou stranách a vytáhli asi 10 cm dlouhou nit (nebo tu věc kterou to šijí - podle mě to spíš byl drátek potažený bužírkou :lol: )
A jizva 30 cm je teda docela mazec. Já ji mám tak max 15cm. A krásnou. A ani nikdy nemokvala. Už týden po císaři byla v pohodě!!! Akorát teď tak poslední měsíc mám pocit, jako by mě to táhlo vevnitř. Jako by mě píchal ten uzel na boku co byl z venčí, akorát, že mě to píchá zevnitř :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.2.10 16:20

tyyy jo 30cm je fakt mazec…ja sem mela malou taky KP a mam jizvu deset cm…nicim nemazu a uz je uplne pekna zahojena…skoro uz ted neni videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
3.2.10 16:29

Ahoj
Mě to nedalo a přeměřila jsem svojí krasotinu a měří skoro 25 cm a to nebyl Vítek nějaký obr. Pořád jí mám vidět, pořád jí mám citlivou na změnu počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
3.2.10 16:43

Mě v ní taky do 4měs. po c.řezu píchalo a tahalo, ale to je v pohodě…je to normální. Já to tak měla i s jizvou u nohy a ta má jen 4stehy. Co se týče bolestivosti při změně počasí…někdy jo, někdy ne.

Jinak mazat by se měla. Protože by se v ní mohly utvořit srůsty a kdyby pak nedej bože musel být znova c.řez, tak by to na tom samém místě už nešlo a museli byto říznou kolmo k pupíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
4.2.10 09:53
Lidka a Sami píše:
Mě v ní taky do 4měs. po c.řezu píchalo a tahalo, ale to je v pohodě…je to normální. Já to tak měla i s jizvou u nohy a ta má jen 4stehy. Co se týče bolestivosti při změně počasí…někdy jo, někdy ne.Jinak mazat by se měla. Protože by se v ní mohly utvořit srůsty a kdyby pak nedej bože musel být znova c.řez, tak by to na tom samém místě už nešlo a museli byto říznou kolmo k pupíku.

Jen by mě zajímalo, jak se poznají ty srůsty? Poznám je já sama, nebo až třeba doktora na základe UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.2.10 12:05

Advise

mě je ted před třetím císařem kontrolovali pod celkovou narkozou i dělohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
4.2.10 16:04
Advise píše:
Lidka a Sami píše:
Mě v ní taky do 4měs. po c.řezu píchalo a tahalo, ale to je v pohodě…je to normální. Já to tak měla i s jizvou u nohy a ta má jen 4stehy. Co se týče bolestivosti při změně počasí…někdy jo, někdy ne.Jinak mazat by se měla. Protože by se v ní mohly utvořit srůsty a kdyby pak nedej bože musel být znova c.řez, tak by to na tom samém místě už nešlo a museli byto říznou kolmo k pupíku.
Jen by mě zajímalo, jak se poznají ty srůsty? Poznám je já sama, nebo až třeba doktora na základe UZ?

Myslím, že sama je poznat nemusíš…ale možná že jo-když si prohmátneš pořádně jizvu, tak by tam něměli být boule…měla by být hmatatelná jak provázek. Jinak na ultrazvuku se to určitě pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
4.2.10 16:20

zdravím holky,
když tu tak rozebíráte císaře taky se přidám :) Chtěla bych se zeptat jestli vás taky bolela kůže jako by v podbříšku?já jsem skoro 14 dní po císaři, jizva ještě trochu bolí (při pohybu jinak je to vcelku o.k) ale když mě třeba přítel tu jizvu maže tak jsem si myslela že mě na dotek bolí ale pak jsem zjistila že mě natírá podbříšek a tam to na dotek bolí tak nepřijemně. Mám tam pár strií myslíte že můžou bolet ty?jak se třeba ta kůůže stahuje či tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
4.2.10 16:26
Pavla23 píše:
zdravím holky,
když tu tak rozebíráte císaře taky se přidám :) Chtěla bych se zeptat jestli vás taky bolela kůže jako by v podbříšku?já jsem skoro 14 dní po císaři, jizva ještě trochu bolí (při pohybu jinak je to vcelku o.k) ale když mě třeba přítel tu jizvu maže tak jsem si myslela že mě na dotek bolí ale pak jsem zjistila že mě natírá podbříšek a tam to na dotek bolí tak nepřijemně. Mám tam pár strií myslíte že můžou bolet ty?jak se třeba ta kůůže stahuje či tak?

Mě ta kůže v podbřišku bolela tak do 4měs. Mám hodně povolené břicho a jediné, co jsem vyčetla a vypátrala je mazat i bříško mastým krémem(promazávat strie do úplného vsáknutí) a cvičit(ty zatím můžeš jen zvedat v leže pánev nahoru a to do 3měs…od 3měs pokud budeš schopná, tak můžeš začít i něco víc. Cvičením a mazáním by se to mělo spravit. Mě už ta kůže v podbřišku nebolí, ale stále mám volnou kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
4.2.10 16:44

lidka: jj děkuji za info :-) já mám taky povolený bříško ale zatím mě to nějak netrápí jednak vím že teĎ stejně cvičit nemůžu a jednak mám syna v nemocnici v inkubárotu tak myslím na něj a ne na to jakou mám postavu.
jestli se ještě můžu zeptat..jak jsi to měla s kojením?či odstříkáváním mléka?měla jsi mléko hned od začátku? já odstříkávám a mám ho hrozně málo, každý říká že se to zlepší, ale já se bojím abyh vůůbec nějaké měla až budu mít prcka už doma :-(
díky za odpoveď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
4.2.10 16:58

Mě jizva nebolela skoro vůbec, ale podbřišek ano a ten byl na dotyk citlivý dost dlouho, takže se ničeho neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
4.2.10 17:56

Leník: jj díky za info jsem si říkala jestli to je běžné nebo ne :) zatim je to dost nepříjemný třba malhoty nebo kalhotky když přes to mám tak snad to bude brzo lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí