Menstruace po samovolném potratu-kdy?

Anonymní
5.12.24 19:17

Menstruace po samovolném potratu-kdy?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat..jak dlouho po samovolném potratu jste dostaly menstruaci?
Dnes jsem 30 den po samovolném potratu, který proběhl v cca 8+5tt. Potrat proběhl v klidu doma, bez zásahu doktorů a nějakých komplikací. Po potratu kontrola u dr, děloha vyčištěna, revize nebyla potřeba. Pred potratem jsem měla nepravidelnou menstruaci 28-45 dni. Cetla jsem, ze po potratu většinou MS přijde za 4-6tydnů, po jak dlouhé době, kdyz to nedostanu bych to mela řešit s doktorem? A jeste se chci zeptat, mohu jit menstruaci naproti nějakými bylinkami nebo tak? Během potratu jsem pila kontryhel a maliník. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
5.12.24 19:26

Ahoj, ja som po potratu dostala menzes až za 8 tt, po 6. týždni som volala gynekoložce a tá povedala, že sa s tým nič aj tak nerobí, mám proste čakať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.24 20:16

Já jsem to dostala po 30 dnech (normálně mám cykly 28 dní), ale doktorka na kontrole 14 dní po potratu viděla velký folikul (ovulace se blížila). Takže pokud ti doktor nic takového neříkal, tak máš ještě čas. Cyklus se ti nastartoval asi trochu později. Ber to tak, že pro tělo to byla velká nálož hormonů a zároveň nestandardní situace. Z bylinek jsem také pila jen kontryhel.

• Citovat
  • Upravit
18683
6.12.24 13:06

Po vsech potratech jako vzdy.. slunecni hodiny jsi podle me mohla seridit. Krasnych 34 dnu jako vzdy. Den potratu = 1DC. telo si to tak nastavilo samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
6.12.24 14:20

Po prvním potratu dorazila po 6 týdnech, po druhém nedorazila a hned jsem otěhotněla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
10.12.24 09:12

Mně dorazila po 5ti týdnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty