Menstruace při cystě?

Anonymní
29.3.18 19:35

Menstruace při cystě?

Ahoj, resim ted takovy problemek. Mam 10 tydnu po porodu. Chci si dat nitrodelozni telisko, ale mam 3cm cystu na vajecniku, takze musim pockat az praskne. Menstruaci uz jsem po porodu jednou mela, pred 6 dny jsem mela dostat dalsi. Jenze ejhle, zatim neprisla a ja se bojim. S manzelem jsme parkrat po porodu uz spali a nechranene, ovsem vzdy to dal mimo. Myslite, ze menstruace se mohla opozdit kvuli cysty, nebo protoze jsem po porodu? Stalo se to uz nekomu? Sice to bude mozna znit hnusne, ale druhe mimi jeste nechci. Ne tak brzo po prvni, chci si ji uzit a mit nejaky rozestup mezi nima. Test si zatim nedelam, porad verim v to, ze menstruace prijde..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
29.3.18 20:18
@Anonymní píše:
Ahoj, resim ted takovy problemek. Mam 10 tydnu po porodu. Chci si dat nitrodelozni telisko, ale mam 3cm cystu na vajecniku, takze musim pockat az praskne. Menstruaci uz jsem po porodu jednou mela, pred 6 dny jsem mela dostat dalsi. Jenze ejhle, zatim neprisla a ja se bojim. S manzelem jsme parkrat po porodu uz spali a nechranene, ovsem vzdy to dal mimo. Myslite, ze menstruace se mohla opozdit kvuli cysty, nebo protoze jsem po porodu? Stalo se to uz nekomu? Sice to bude mozna znit hnusne, ale druhe mimi jeste nechci. Ne tak brzo po prvni, chci si ji uzit a mit nejaky rozestup mezi nima. Test si zatim nedelam, porad verim v to, ze menstruace prijde..

Ja tedy mela také cystu a s tim sem mela menstruaci 3× do mesice :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
29.3.18 20:19

,,menstruaci"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.3.18 20:32

Udělej si test, křištálovou kouli tady nikdo nemá. Tělísko zvaž, často dělá pánevní záněty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
31.3.18 12:41
@Anonymní píše:

Ano, já měla při cystě cyklus 40 dnů a více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí