Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
ráda bych se zeptala, jestli se vam nekomu stalo, ze dostal menstruaci pri tehotenstvi ?
Děkuji ![]()
Ahoj,
já dostala při druhém těhu slabou menstruaci, jen lehce světle naružovělou a trvala asi 3 dny. Bohuž to těhu nedopadlo. Ale ze začátku je to prý možné, a co já vím, tak byl i případ, kdy se na těhu přišlo až po několika cyklech-
Lucka
Ahoj, ja mela v prvnim tehotenstvi normalni menstruaci ten prvni mesic, ackoliv uz sem byla tehotna. Prisla sem na to az za dalsi mesic, kdyz MS neprisla a zjistilo se, ze uz sem tehotna dyl, nez prave ukazuje vynechana MS.
Ahoj, tak moje sestra menstruaci měla až do 3měsíce. První byla normální, druhá slabší a třetí se nedostavila. 2× měla test negativní a třetí pozit i když už těhu byla..
Mám též dotaz Milé Maminky.
Měla jsem příznaky těhotenství. Citlivost bradavek, nevolnost, změny nálad, pálení žáhy. Testy jsem si dělala dva a negativní a dnes se mi dostavila menstruace. Sex samo nechráněný s přítelem a Mimi by bylo plánované. Zajímají mě Vaše názory a zkušenosti.
Děkuji
@Marchelitka po jak dlouhe dobe ti dosla MS? Muze se jednat o PMS, bohuzel…vse, co jsi vypsala, s tim muze souviset ![]()
@Marchelitka takový „příznaky“ mám kazdy měsíc.. Možná je to psychika ![]()
Menstruaci mám normálně nepravidelnou a předešlá byla velmi slabá. První den velmi slabá, pak dva dny nic, pak zas jeden den.
@Marchelitka pokud je ale negativni test, tehotenstvi bych neverila. I kdyz plno zenskejch pise, ze mely pozitivni treba az po 14 dnech…pokud si chces bejt ale 100% jista, dojdi si k dr, vezme krev a prohlidne te a uvidis
![]()
@Marchelitka promiň,ale Já myslím že těhotná nebudeš. Víš jak test negativní, menstruace přišla. Každopádně moc moc štěstí do dalších pokusů. Příští měsíc to už třeba klapne ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.