Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tak krev značí, že asi nebyl moc šetrný a spíše ti tam něco podrazdil. To se může stát, sliznice je vevnitř citlivá. Jinak to že se neudělal ještě nic neznamená, otěhotnět se dá i z kapičky lásky i když je to výjimečné. Udělej si test.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat s přítelem se snažíme o miminko, ale zatím nic. Před cca rokem a půl jsem přestala brát antikoncepci a do nedávná jsme si dávali pozor menstruaci jsem měla vždy pravidelnou, ale od té doby co jsme si přestali dávat pozor jsem minulou menstruaci měla spozdeni 3tydny, testy jsem si dělala dva a byli negativní, po té jse menstruace dostavila, ale slabší a bez bolesti břicha, tento měsíc mám opět problém se spozdenim zatím jen 3dny první den jsem měla pocit že už jsem menstruaci dostala ale byla to pouze kapicka od té doby nic pouze trochu spinim test jsem dělala jeden a byl negativní. Měl jste někdo taky takové problémy? Nikdy jsem na spoždeni netrpěla
Pěkný večer všem,
obracím se na Vás s prosíkem, protože už začínám chytat mírně panickou hrůzu.
Poslední menstruaci jsem měla 3.12, počítala jsem s tím, že další bude na Silvestra + - 2 dny, nikdy jsem s ním problém neměla. Ale dodnes nic, jen 15. 1. mě bolel podbřišek, 16. bylo světlé špinění, 17.1. tmavé špinění a bolení podbřišku. Zapomněla jsem dodat, že jsem si dělala asi 4 těhotenské testy, protože jsem po operaci štítné žlázy, tak na tohle musím být opatrná. No, chci se zeptat, setkala jste se s tím někdy někdo? Nebo s něčím podobným? Zase nechci plašit… potřebuji jen slyšet názor někoho jiného a to mi i tak pomůže… děkuji moc ![]()
Ahoj. Nemůže být spojitost s tou operaci či stresem? Myslim, že už by ti test ukázal čárku, je to přece jen už dlouhá doba, nicméně těžko se to soudí, když není znám termín ovulace, jestliže byla později… Na gynekologii ke kontrole si zajít nemůžeš nebo případně jako samoplatce na odběr krve na HCG?
Stres, ani moc ne… takový spíš ten typický předvánoční! Taky se mi to zdá dlouhé, říkala jsem si jen, jestli se s tím tady nikdo nesetkal… Zítra si tam dojdu, a budu moudřejší
)
Tak hele stát se to může, není to exaktní věda i kdyz to máš normálně pravidelně. Takže bych z toho nic neusuzovala a počkala na zítra.
Holky.. mam bolesti v podbrisku, zpozdena menstruace 5 dni..teplotu zvysenou mam trosku, dvakrat mi zabylo trochu zle ale nezvracela jsem. Na kalhotkach se mi objevuje takovy „bily sliz“ a trochu spinim..jenze je vtipne, ze s pritelem jsme meli pohlavni styk pred dvemi mesici a jinak jsme se pouze mazlili…az na minuly tyden, kdy do me jednou zasunul…jednou jedinkrat ale neudelal se
to se ani neptejte proc to udelal…tak snad to nemuze byt kvuli tomuhle
hned po tomhle me delal rukou a mela jsem kalhotky od krve(ten minuly tyden)… Jsem z toho vseho zmatena
radeji anonymne, mam tady znamou
ANO je tady plno clanku na toto tema ale snad nikde jsem nenasla neco o te krvi na kalhotkach