Menstruace v bazénu

Anonymní
11.3.23 20:20

menstruace v bazénu

Zdravím, hezký den,
od začátku tohoto roku chodíme se třídou jednou týdně plavat na bazén v rámci hodin tělesné výchovy. jenže mám problém. každou středu (kdy chodíme první hodinu plavat) to mám dostat. taky nevim, zda to dostanu ráno, odpoledne, nebo v noci, kolikrát již ráno špiním. samozrejme se mohu uvolnit, ale uz mi to prijde trapne, uz ted mam 2 hodiny ze 3 zameskane. pokud bych neměla dostatečný počet hodin naplaváno, musím dělat reparáty. vadilo by tedy, pokud bych vlezla do vody? samozrejme pokud bych to dostala již ráno, vzala bych si tampón. ale co když nevím, kdy to přijde a přijde to na mě ve vodě? nemohu z toho mít infekci?
děkuji moc :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
11.3.23 20:24

Můžeš si ho vzít o preventivně :nevim: po plavání hned pak zase vyndat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.3.23 20:25

@pikola nad tim jsem take premyslela. ale nemuze mi to nejak „uskodit“? kdyby se mi to naaahodou opozdilo a prislo treba az druhy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24643
11.3.23 20:28

To máš menstruaci každý týden nebo co? A tampón se dá použít i preventivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.23 20:30

@lucad77 nemam :D i kdyz se to tak muze zdat, to se omlouvam. casto nam hodiny odpadaji. nemam ji kazdy tyden, ale kdyz chodime 4× za mesic plavat a ja se jednou vymluvim, tak uz je ta „dochazka“ jen 75%, nedej boze chybet. dekuji, tez jsem nad tim premyslela, ale nebyla si jista, zda jej preventivne mohu pouzit

• Citovat
  • Upravit
76526
11.3.23 20:31
@Anonymní píše:
Zdravím, hezký den,
od začátku tohoto roku chodíme se třídou jednou týdně plavat na bazén v rámci hodin tělesné výchovy. jenže mám problém. každou středu (kdy chodíme první hodinu plavat) to mám dostat. taky nevim, zda to dostanu ráno, odpoledne, nebo v noci, kolikrát již ráno špiním. samozrejme se mohu uvolnit, ale uz mi to prijde trapne, uz ted mam 2 hodiny ze 3 zameskane. pokud bych neměla dostatečný počet hodin naplaváno, musím dělat reparáty. vadilo by tedy, pokud bych vlezla do vody? samozrejme pokud bych to dostala již ráno, vzala bych si tampón. ale co když nevím, kdy to přijde a přijde to na mě ve vodě? nemohu z toho mít infekci?
děkuji moc :)

ty máš menstruaci každou středu? normální holka ji má 1× za měsíc a ne jedenkrát za týden :zed: to navštiv urychleně gynekologii, menstruace každý týden není normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.23 20:32

@stinga neee, nemam, to se omlouvaam, vyznelo to spatne. uz jsem to tu nekde psala, ze normal, jednou za mesic, ale vetsinou vsechny holky plavou a ja tam sedim jak trubka s absenci

• Citovat
  • Upravit
76526
11.3.23 20:34
@Anonymní píše:
@stinga neee, nemam, to se omlouvaam, vyznelo to spatne. uz jsem to tu nekde psala, ze normal, jednou za mesic, ale vetsinou vsechny holky plavou a ja tam sedim jak trubka s absenci

ostatní holky nemají nikdy menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.23 20:36

@stinga maji, ale dostanou ji den, dva pred tim, takze si vezmou tampon, narozdil ode me, ktera ji ma dostavat presne v ten den

• Citovat
  • Upravit
766
11.3.23 20:45

Tak si normálně ráno, když to máš dostat vezmi tampon, nic se ti nestane. Jsou dokonce probiotické tampony, mrkni v drogerií :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.3.23 20:47

To je problém si vzít tampon před plaváním? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.23 20:50

@Pepinka23 dekuju moc! urcite kouknuuu :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.23 20:51

@topazio nezlobte se, nekde jsem cetla, ze by se to uplne nemelo.. kazdopadne mockrat diky.

• Citovat
  • Upravit
766
11.3.23 20:52

Není vůbec za co, to by mohlo alespoň trochu pomoct předejít problémům:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3821
11.3.23 20:54

To té lituji, já když to dostanu tak poslední na co mám náladu je lézt do bazénu. Tak si vem v ten den co to mas dostat tampon, určitě ti to neublíži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí