Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můžeš si ho vzít o preventivně
po plavání hned pak zase vyndat
@pikola nad tim jsem take premyslela. ale nemuze mi to nejak „uskodit“? kdyby se mi to naaahodou opozdilo a prislo treba az druhy den.
To máš menstruaci každý týden nebo co? A tampón se dá použít i preventivně.
@lucad77 nemam
i kdyz se to tak muze zdat, to se omlouvam. casto nam hodiny odpadaji. nemam ji kazdy tyden, ale kdyz chodime 4× za mesic plavat a ja se jednou vymluvim, tak uz je ta „dochazka“ jen 75%, nedej boze chybet. dekuji, tez jsem nad tim premyslela, ale nebyla si jista, zda jej preventivne mohu pouzit
@Anonymní píše:
Zdravím, hezký den,
od začátku tohoto roku chodíme se třídou jednou týdně plavat na bazén v rámci hodin tělesné výchovy. jenže mám problém. každou středu (kdy chodíme první hodinu plavat) to mám dostat. taky nevim, zda to dostanu ráno, odpoledne, nebo v noci, kolikrát již ráno špiním. samozrejme se mohu uvolnit, ale uz mi to prijde trapne, uz ted mam 2 hodiny ze 3 zameskane. pokud bych neměla dostatečný počet hodin naplaváno, musím dělat reparáty. vadilo by tedy, pokud bych vlezla do vody? samozrejme pokud bych to dostala již ráno, vzala bych si tampón. ale co když nevím, kdy to přijde a přijde to na mě ve vodě? nemohu z toho mít infekci?
děkuji moc
ty máš menstruaci každou středu? normální holka ji má 1× za měsíc a ne jedenkrát za týden
to navštiv urychleně gynekologii, menstruace každý týden není normální
@stinga neee, nemam, to se omlouvaam, vyznelo to spatne. uz jsem to tu nekde psala, ze normal, jednou za mesic, ale vetsinou vsechny holky plavou a ja tam sedim jak trubka s absenci
@Anonymní píše:
@stinga neee, nemam, to se omlouvaam, vyznelo to spatne. uz jsem to tu nekde psala, ze normal, jednou za mesic, ale vetsinou vsechny holky plavou a ja tam sedim jak trubka s absenci
ostatní holky nemají nikdy menstruaci?
@stinga maji, ale dostanou ji den, dva pred tim, takze si vezmou tampon, narozdil ode me, ktera ji ma dostavat presne v ten den
Tak si normálně ráno, když to máš dostat vezmi tampon, nic se ti nestane. Jsou dokonce probiotické tampony, mrkni v drogerií ![]()
@topazio nezlobte se, nekde jsem cetla, ze by se to uplne nemelo.. kazdopadne mockrat diky.
Není vůbec za co, to by mohlo alespoň trochu pomoct předejít problémům:)
To té lituji, já když to dostanu tak poslední na co mám náladu je lézt do bazénu. Tak si vem v ten den co to mas dostat tampon, určitě ti to neublíži.
Zdravím, hezký den,
od začátku tohoto roku chodíme se třídou jednou týdně plavat na bazén v rámci hodin tělesné výchovy. jenže mám problém. každou středu (kdy chodíme první hodinu plavat) to mám dostat. taky nevim, zda to dostanu ráno, odpoledne, nebo v noci, kolikrát již ráno špiním. samozrejme se mohu uvolnit, ale uz mi to prijde trapne, uz ted mam 2 hodiny ze 3 zameskane. pokud bych neměla dostatečný počet hodin naplaváno, musím dělat reparáty. vadilo by tedy, pokud bych vlezla do vody? samozrejme pokud bych to dostala již ráno, vzala bych si tampón. ale co když nevím, kdy to přijde a přijde to na mě ve vodě? nemohu z toho mít infekci?
děkuji moc