Můžu být těhotná, i když mám menstruaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
27.1.12 13:23

Menstruace v těhotenství

Příspěvek upraven 14.09.15 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5063
27.1.12 13:26

tak pokud to dobře chápu brala si prášky, takže těhotná bys být neměla, pokud mimi chceš, musíte se začít snažit bez ochrany :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
27.1.12 13:27

a to jsi vydedukovala tehotenstvi jen dle techto priznaku????? ;)

myslim,ze je spolehlivejsi si udelat tehotensky test…kolikaty den cyklu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.12 13:28

ano neměla by jsi být těhotná, ale moje známá zjitila těhu ve třetím měsíci jelikož měla stále městruaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
27.1.12 13:29

Nevím, zda je možné těhotenství, ale spíš bych řekla, že ne. Nevolnost, motání hlavy a zvětšení prsou mám před každou menstruací :) (kéž by aspoň ta prsa zůstala v takové velikosti ) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.1.12 13:35

Příspěvek upraven 14.09.15 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
27.1.12 13:37

nemyslím si, že jsi těhotná, pokud chcete mimi vyhoď HA a hurá na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
27.1.12 14:01

Jestli jsem to správně pochopila tak styk ze kterého si myslíš že by jsi mohla otěhotnět jsi měla před 12ti dny a příznaky po desteti dnech po styku?

• Citovat
  • Upravit
28608
27.1.12 14:24

já jsem měla menstruaci a čirou náhodou jsem si udělala těhu test, jinak bych to zjistila až tak za dva měsíce.. měla jsem nepravidelnou menstruaci a nebylo vyjímkou, že mi nedošla i tři měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
9.2.12 11:24

Ahoj holky,
potřebuju se někomu svěřit. Menstruace mi chodí pravidelně, co 28-29 dní. Tentokrát přišla o pět dní později, je slabší. Ale hlavně mně je už min 14 dní divně - pořád se mi motá hlava, jednou jsem i omdlela, jsem nějaká citlivější na čich… Nic moc by na tom dvného nebylo, ale mám už dvě děti, a tak se přiznám, že než ta menstruace přišla, byla jsem si skoro jistá, že jsem těhotná. Test jsem si dělala dvakrát, vyšel negativní, ale i před tím jsem ho jako těhotná měla negativní. Doktora mám daleko, takže že bych si tam jen tak zašla nehrozí, navíc by mě měl možná za hysterku, když mám test negativní. No nic, řekla jsem si, že počkám do další menstruace a uvidím. Z dalšího mimi bychom měli samozřejmě radost :D
Jen jsem se potřebovala z toho vypsat, děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poterda
7.4.12 11:49

motání hlavy

Sweety min.měsíc jsem na tom byla jako ty, asi 14dní motání hlavy, zvracení, blbě. Testy negativní a i ty z krve od doktorky. Hlava se mi motala před MS, během ní a ještě v týdnu po. Je tohle možný? může to být způsobené MS?? a rozhozenými hormony? ještě bych měla dodat, že jsem v listopadu vysadila antikoncepci po 12 letech, a tyhle potíže začali až min. měsíc MS chodí od začátku dobře okolo 30-35 dní, čekala jsem horší výkyvy. Mám za sebou vyšetření na interně-EKG, Echo, krev,štítnou žl. cukrovku, sono a vše ok. Tlak normální, občas trošku nižší. Protože jsem brala antiko od 15, tak jsem v podstatě pravou MS pořádně ani nezažila, před ní chodila strašně nepravidelně. Takže jestli je tohle PMS, tak to mi šlehne.Díky všem za rady nebo zkušenost

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky