Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, pokud plánuješ těhotenství, tak test je dobré mít po ruce. Protože kdyby si ho měla, tak by mohl být pozitivní a v takovém případě by ti tu většina poradila, ať jedeš na pohotovost, může to být nějaký hematom (v začátku těhotenství poměrně častá záležitost). Pokud by byl negativní, tak spíš nějaká hormonální nerovnováha. To, že bývá MS i v těhotenství klidně 2-3cykly není také nic neobvyklého. Bývá tedy o něco slabší, kratší dobu, prostě trochu jiná než jindy, ale taky být může. Bez testu to je věštění a pak jen vydržet do kontroly k Dr ![]()
Ahoj maminky
.
Měla bych takový dotaz s přítelem se snažíme o miminko a menstruaci jsem vždy dostávala fakt pravidělně a trvala cca 6-8 dní od doby co jsem vysadila prášky jinak sem jí vždy měla 5 dní.. prášky už neberu cca rok jen že sem to dostala o den dříve ale to jsem pouze špinila nic víc.. a v den kdy sem to měla dostat mi to zase odešlo neměla jsem vůbec nic ani při utírání a nemám ani žádné příznaky vždy docela trpím a mám to hrozně moc ale teď? už je to 3 den a já nemám vůbec nic.. myslíte že bych mohlo jít o těhotenství?
dělala jsem si test ale ještě před MS cca 5 dní a test vyšel jako negativní tak vůbec nevím zda ho zkusit znovu nebo počkat?
vím že je to hloupá otázka ale aspoň nějaká rada, odpověď děkuji
![]()
Prosím o anonym.
Test znovu, me se jeste v den ms neukazalo nic..az dalsi den
@Tichošlápek Dobře, a bylo by možné že bych byla těhotná i dostala třeba MS? Někde jsem četla že to možné je
![]()
@Geeg Dobře
.