Strie ve 34. tt

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
267
23.12.12 19:08

Strie ve 34 tt

Ahoj holky, jsem ve 34 tt, a mám už pořádné strie :( vůbec si s tím nevím rady, a proto bych alespoň potřebovala nějaký ten váš názor" nebo nějakou z vás, která měla takové strie už ve 34 týdnu, přijde mi že mají všechny hladká a krásná bříška, a na mě spadla prostě všechna smůla :cert: díky všem za odpovědi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
23.12.12 19:10

Nevim, co chces slyset, tvoje kuze nebyla pripraveny na velky prirustek vahy a tak se potrhala, no. Nezmizi to, zustane ti to, nejlepsi bude, kdyz si zvyknes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.12.12 19:12

No, nechci slyšet žádné rady. Jen názory, nebo popřípadě nějakou, která měla to samé co já. Zvyknout si je zatím těžké když vidím všude okolo budoucí maminky co mají hladká bříška. Mažu jako blázen, ale ani trošku to nepomáhá. A právě se bojím, že do porodu mi popraská bříško celé :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.12.12 19:14

Je to dané elasticitou kůže… já jsem popraskala až po porodu, mám břicho jak pavučinu… časem se s tím szijes a zvyknes si… uzivej si bříško a neres strie, jsi MATKA, a to je hlavní úděl nás žen, s nedostatky se počítá a neztracis tím na váze, ba naopak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
23.12.12 19:14

Po porodu ti uz nic praskat nebude, mazani je na nic, gynekolozka mi rikala, ze je to geneticke, hormonalni a velky prirustek vahy. Pockej co to udela s prsama, tam mam jizvy des a hruza, stacily tri dny po porodu, velikost zvetsena o 4 cisla a uz to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
23.12.12 19:17

Ahoj
Mě popraskalo břicho stejně jako tobě. Mazala jsem jako blázen.
Strie mám od pupíku dolů. Teď jsou vybledlé, ale jsou.
Myslím, že nezáleží jak kdo maže, ale hlavní je dědičnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.12.12 19:19

No, já doufám že při mě bude stát alespoň to štěstí, že kilča půjdu rychleji dolů, když už mám takovou smůlu na strie :cert: zatím jsem přibrala 13 kg, ale dr. mi nic na vysoký přírůstek váhy neříkal. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
23.12.12 19:29

Ahojky ja to teda měla víc než ty, před těhotenstvím jsem byla štíhlá a najednou jsem přibrala 25kg, tělo zareagovalo hold tak že mi popraskalo břicho až na záda :lol: taky jsem byla z toho hodně špatná, dnes jsem skoro 10.měsíců po porodu, kůže je sice vytahaná ale strie nejsou téměř už vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
23.12.12 19:31
@skrudzz píše:
Ahoj holky, jsem ve 34 tt, a mám už pořádné strie :( vůbec si s tím nevím rady, a proto bych alespoň potřebovala nějaký ten váš názor" nebo nějakou z vás, která měla takové strie už ve 34 týdnu, přijde mi že mají všechny hladká a krásná bříška, a na mě spadla prostě všechna smůla :cert: díky všem za odpovědi:)

Měla jsme možná ještě víc než ty. Ale já tě jdu trochu potěšit, Postupem času blednou, trošku se zmenšily, jak se smrskává břicho, v létě to vypálím a co. jako vždycky to půjde trochu vidět, ale nemyslím, že je to taková trága. někdo se holt může třeba posr…a potrhá se jak staré tepláky. Nejdůležitější ale je zdravé miminko…hlavu vzhůru. A přibrala jsme 25 kilo, zbývá mi zhubnout 4.

• Citovat
  • Upravit
1563
23.12.12 19:35

Nevím jestli něco uvidíš, taky to bylo ve 34.tt, jediná fotka kde je to nejvíc vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.12.12 19:36

Moc jste mě posledními dvěma příspěvky potěšily, díky :) já mám sice teď nahoře 13 kg, ale myslím si že to na těch dvacet kilo vyleze určitě, jelikož mám váhový přírůstek za tři týdny vždycky tak okolo 4 Kg :( snažím se to nějak ovlivňovat, ale nevím jestli to má ještě teď cenu, hlavně nechci dostat sprďáka od dr. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.12.12 19:38
@Pettule69 píše:
Nevím jestli něco uvidíš, taky to bylo ve 34.tt, jediná fotka kde je to nejvíc vidět :D

Vidím, díky za fotku, alespoň vím.. že v tom nejsem sama! :) protože okolo mě jsou samé pupkaté maminky, s „vymazleným“ bříškem, a já si vedle nich přijdu jak chodící mapa.. :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
23.12.12 19:40

@skrudzz řeči doktora bych asi neřešila, stejně to neovlivníš, ja přibírala snad i z holé vody :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
23.12.12 19:40

Mně doktor nic neřekl, akorát přes svátky jsem vloni dost nabrala, tak jen řekl, že je to dost, ale pak se zasmál. Já mám 1,80 a tělěsnou konstrukci jako že fakt ani nejde přibrat jen 15 kg. To říkal mlj dr. A hlavně je to jedno, někdo nabere 10 a z toho mu zůstane 5, někdo nabere 30 a do roka od porodu má dole 40. Mě to taky trápilo, ale vyprdni se na to, až budeš mít v nručí hezké miminko, to se podá. A halvně to fakt bledne, pak to opálíme a bude.

• Citovat
  • Upravit
1563
23.12.12 19:42
@skrudzz píše:
Vidím, díky za fotku, alespoň vím.. že v tom nejsem sama! :) protože okolo mě jsou samé pupkaté maminky, s „vymazleným“ bříškem, a já si vedle nich přijdu jak chodící mapa.. :,( :lol:
:D ja mám kamarádku, ta měla takový malý pupíček, jsem si říkala jak se ji tam malá jako vlezla, a přede mnou metrový vagon :D kamaradka přibrala v těhu sotva 6kg a ja 25 :D no byla jsem z toho hodně špatná a jsem dodneška, ať dělám co dělám, kila se mě drží :D tak asi něco dělám blbě :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí