Strie ve 34. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
267
23.12.12 19:42
https://www.emimino.cz/…4-tt-133346/?…
@Pettule69 píše:
@skrudzz řeči doktora bych asi neřešila, stejně to neovlivníš, ja přibírala snad i z holé vody :lol: :lol:

Já už ho teď ani nějak neřeším, ale je pravda že teď přes svátky mi přijde dost sladkého pod ruce :D takže i když se snažím ho trošku omezit, prostě mi to nedá, tak se smiřuji s tím že budu chodící ušmudlaná kulatá maminka :( :D no snad se to nějak podá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.12.12 19:45
@Pettule69 píše: :D ja mám kamarádku, ta měla takový malý pupíček, jsem si říkala jak se ji tam malá jako vlezla, a přede mnou metrový vagon :D kamaradka přibrala v těhu sotva 6kg a ja 25 :D no byla jsem z toho hodně špatná a jsem dodneška, ať dělám co dělám, kila se mě drží :D tak asi něco dělám blbě :D

Aha, no okolo mě právě všichni taky přibírají jak kdyby byly jen o chlebu a vodě … já tedy né že bych se nějak přejídala, ale to vánoční cukroví mi teď nedá :D, ale zase si říkám.. že bych to měla omezit, že to pak půjde špatně dolů Nevím, na řeči typu, po porodu začnu cvičit, nevěřím :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.12.12 19:47
@sad 1 píše:
Měla jsme možná ještě víc než ty. Ale já tě jdu trochu potěšit, Postupem času blednou, trošku se zmenšily, jak se smrskává břicho, v létě to vypálím a co. jako vždycky to půjde trochu vidět, ale nemyslím, že je to taková trága. někdo se holt může třeba posr…a potrhá se jak staré tepláky. Nejdůležitější ale je zdravé miminko…hlavu vzhůru. A přibrala jsme 25 kilo, zbývá mi zhubnout 4.

Mě vždy říká, to jste přibrala 4 Kila? 8o… a já se před ním cítím pak akorát blbě :D.. ale vždy to ukončí tím. no.. zatím to ještě jde, a nic vám na to říkat nebudu, ale říkam si že až půjdu teď po silvestru na kontrolu, že to bude víc než jindy, a to už asi sprďák bude :D… Nakonec si říkám, že mi malá za to stojí. Al jelikož je mi 18, tak nechci skončit jako utahaná tlustá mamina s umaštěnýma vlasama s malou okolo krku, už jen kvůli příteli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
23.12.12 19:47
@skrudzz píše:
Aha, no okolo mě právě všichni taky přibírají jak kdyby byly jen o chlebu a vodě … já tedy né že bych se nějak přejídala, ale to vánoční cukroví mi teď nedá :D, ale zase si říkám.. že bych to měla omezit, že to pak půjde špatně dolů Nevím, na řeči typu, po porodu začnu cvičit, nevěřím :( :D

ja si taky říkala, přečkám šestinedělí, pak začnu cvičit, no začla jsem o dost později, upravila si jídelníček a stejně nic moc :D hlavně to vytahané břicho, jsem příteli říkala že chci pod stromeček plastiku břicha :D mam kamarádky co vůbec nevypadají že někdy těhotné byly :D kila dole, břicho pevné :D no pro mě je to sci-fi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.12.12 19:50
@Pettule69 píše:
ja si taky říkala, přečkám šestinedělí, pak začnu cvičit, no začla jsem o dost později, upravila si jídelníček a stejně nic moc :D hlavně to vytahané břicho, jsem příteli říkala že chci pod stromeček plastiku břicha :D mam kamarádky co vůbec nevypadají že někdy těhotné byly :D kila dole, břicho pevné :D no pro mě je to sci-fi :D

No právě, a tak přesně vím že to dopadne se mnou :cert: :lol: ale jak jsem říkala, je mi 18 a chci alespoň nějak vypadat, už jen kvůli příteli, ale už teď si začínám myslet, že to bude nadlidský úkol :D Já teda nebyla nějaký drobeček Měla jsem 168 cm a 69 kg, takže takový průměr, a teď už mám přes 80… tak si říkám, abych neskončila po porodu na stovce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
23.12.12 19:56

@skrudzz třeba to poletí dolů v klidu :) já něco shodila ale tím, že jsem začala brát antinu mám všechna pracně shozená kila nahoře… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.12.12 20:01

@Pettule69 no já právě nejsem moc člověk co dodržuje nějaký diety, a cvičení :D takže s toho že to pujde špatně dolů, strach mám :cert: tak to potěš pánbůh já chci po porodu nasadit antikoncepci co nejdřív, abychom neměli další přírůstek, tak to ze mě bude pěknej sumec :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
23.12.12 20:02

To jestli budeš ušmudlaná, to je jen na tobě…já chodím do společnosti, holt si dám volnější vršek, maluju se pokaždé ven, mám upravené vlasy, nevidím důvod, proč bys neměla vypadat s pár kily navíc dobře.

• Citovat
  • Upravit
4466
23.12.12 20:05

V prvním těhotenství mi strašně popraskla stehna, prsa a boky. A to jsem byla mladší maminka než ty. Přibrala jsem přes dvacet kilo a to jsem se opravdu nepřejídala. No a teď podruhé mám krásně popraskné boky a stehna a řekla bych, že to břicho se taky natahuje, určitě to praskne (jsem cca 32tt). Neuděláš s tím nic, může za to kolagen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
23.12.12 20:11

Jestli te to povzbudi tak jsem na tom daleko hur..mam strie po celem brise od dola az hodne nad pupik :D mam je cerveny a do krve nekde do fialova..celou dobu jsem mela krasne brisko az do 33tt, kdy mi kleslo behem jednoho tydne bricho a kuze nevydrzela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
23.12.12 20:53

To já asi do 30.týdne měla krásný a ne moc velký bříško, jenže potom se mi začlo najednou zvětšovat strašně rychle a začala mi praskat kůže. Byla jsem na tom mnohem hůř. Úplně jsem se za to styděla. Od porodu to je to skoro 5 měsíců, břicho už tak strašně povolený není ale strie jsou pořád stejný, zatím nesvětlaj… :( Přibrala jsem 17kg, 7kg jsem nechala v porodnici, 5kg šlo dolů samo během dvou prvních měsíců kojení, kojit jsme potom bohužel přestali a já od tý doby střídavě 5-7kg navíc… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
23.12.12 22:30

Ahoj holky- jen chci poradit tohlle, jak porodíte, tak začnite nosit na svoje spodní prádlo -vysoké stahovací kalhotky, aby byli i přes bříško. Já jsem v těhu přibrala 25 kg a bříško se mi stáhlo během měsíce-prostě uplná paráda!
Tet jsem 34 týden a mám nahoře 7 kg, ale s jistotou vím, že stahovačky opět koupím-už jsem je dávno prodala, tak budu kupovat nové. Když už koupite ty lepši, tak už je to trochu dražší záležitost-ale co bych pro svoje tělo a dobrej pocit zněj-neudělala- že. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13246
24.12.12 12:13

Je to dané dědičností. Já měla šílené strie už v 14. týdnu a to jsem v té době měla proti obvyklé váze pouze 4 kila.
Ale já to čekala, v těhotenství v naší rodině každý většinou přibral třeba jen 10 kilo a stejně má strie široké na 2 centimentry.
Nejvíc mi lezli na nervy ti lidé, kteří mi říkali, jak jsem určitě moc přibrala a zanedbala mazání, protože ony se mazaly a přibraly jen 17 kilo a nic. Já přibrala jen 15, mazala se několika různými krémy a sádlem a bylo to k ničemu. Nemůžu tě utěšit, bide to jen horší, snaž se nějak držet v přibírání, ale holt budeš ta dotyčná, která má smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
24.12.12 12:33

Holky jsem zoufalá, dne ode dne se to zhoršuje :( vím že s tím už nic neudělám, ale ten pohled na bříško je strašný.. :( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
24.12.12 14:25

Ahoj, nebud zoufala, co by jine holky, ktere chcou byt maminkami a nejde to za takove strie daly.. ja vim, ze te to asi moc neuklidni, taky bych z toho asi 2 metry vysoko neskala, ale mozna te uklidni, ze me se prave od toho 34-35 tydne brisko uz nezvetsilo a zustalo a z do porodu stejne velke, ja jsem sice mela stesti a strie se me neudelaly ( a to jsem je na 100 procent ocekavala, prtotoze mam hodne jemnou kuzi), ale treba moje mama ma z tehotenstvi pekne dorvane bricho, to tvoje je proti tomu uplne krasa:) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí