Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mall126 jenom se ptam, jestli mohu otehotnet i presto ze mam zpozdenou menstruaci
@Tentajnej1212 píše:
@Mall126 jenom se ptam, jestli mohu otehotnet i presto ze mam zpozdenou menstruaci
Trollení tě baví? @admin
@Tentajnej1212 proč jsi před chvílí založila diskuzi: moje přítelkyně nemá už 4 měsíce menstruaci?
@Anonymní píše:
Zdravim, nemela jsem jiz 5 mesicu menstruaci (neberu zadnou antikoncepci). Delala jsem si i tehotensky test a vysel jako negativni (snazime se o mimi). Zajimalo by me jestli mohu otehotnet i presto ze mam zpozdenou menstruaci?
tehotensky test v druhe puli gravidity iz nemusi byt pozitivni, jdi k doktorovi
Já celkem nechápu dotaz. Evidentně máš tedy buď nějaký zdravotní problém když nemáš menstruaci, takže ani nemusíš mít ovulaci a pak těžko otěhotníš. Byla jsi už u doktora když už 5 měsíců nemáš menstruaci? Vždyť to je první co žena udělá už po par týdnech když nemá menstruaci a těhotenský test je negativní, jde k lékaři. Tady ti asi nikdo neřekne zda můžeš otěhotnět když nevíme tvůj zdravotní stav. Určitě navštiv lékaře ![]()
@Pudloslava píše:
tehotensky test v druhe puli gravidity iz nemusi byt pozitivni, jdi k doktorovi
Test musí být pozitivní naopak celou dobu gravidity.
Zdravim, nemela jsem jiz 5 mesicu menstruaci (neberu zadnou antikoncepci). Delala jsem si i tehotensky test a vysel jako negativni (snazime se o mimi). Zajimalo by me jestli mohu otehotnet i presto ze mam zpozdenou menstruaci?