Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
moc mě mrzí, čím jste prošla.
Koukám, že jste psala před třemi dny - jak to vypadá, objevila se už menstruace? Případně doporučím kouknout do starších témat, určitě se tam už probíhá diskuze na podobné téma (dole na stránce Další podobná témata podle názvu).
Držím palce,
Monika ![]()
@admin píše:
Dobrý den,
moc mě mrzí, čím jste prošla.Koukám, že jste psala před třemi dny - jak to vypadá, objevila se už menstruace? Případně doporučím kouknout do starších témat, určitě se tam už probíhá diskuze na podobné téma (dole na stránce Další podobná témata podle názvu).Držím palce,
Monika
Dobrý den, neobjevila. Dneska jsem jela k doktorce, zjistila, že po revizi se tam udělala nějaká dutinka a v ní se držela krev. Takže mi to zkoušela přes čípek propíchnout ( šílená bolest) říkala, že se to podařilo a měla by se dnes rozjet normálně ms. Zatím čekám
Děkuji, určitě mrknu ![]()
Ahoj holky, měla jsem teď 3 dny menstruační bolesti, ale MS nikde. Teď jsou to dva dny, co bolesti nemám, ale 4 dny co jsem to měla dostat. Jsem skoro 4 mesice po císaři a minulý měsíc už jsem měla normální MS. Může to být ještě rozházené než se to srovná nebo bych mohla být těhotná? Test jsem si zatím nedělala. Děkuji
Jsem po revizi kvůli ZT v 7tt, přestalo bít srdíčko
Už je 6 týdnů po zákroku, teď běží sedmý. Doktorka mi řekla, že se má ms objevit do 4-6 týdnů. Nepřišla. Dneska ráno začaly menstruační bolesti, ale ms nikde. Předtím vždy když začaly, hned se to spustilo.
Máte někdo podobné zkušenosti?