Menstruační bolesti, ms však nikde

Anonymní
10.1.19 18:45

Menstruační bolesti, ms však nikde

Jsem po revizi kvůli ZT v 7tt, přestalo bít srdíčko :( Už je 6 týdnů po zákroku, teď běží sedmý. Doktorka mi řekla, že se má ms objevit do 4-6 týdnů. Nepřišla. Dneska ráno začaly menstruační bolesti, ale ms nikde. Předtím vždy když začaly, hned se to spustilo.
Máte někdo podobné zkušenosti? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21009
13.1.19 20:36

Dobrý den,
moc mě mrzí, čím jste prošla. :( Koukám, že jste psala před třemi dny - jak to vypadá, objevila se už menstruace? Případně doporučím kouknout do starších témat, určitě se tam už probíhá diskuze na podobné téma (dole na stránce Další podobná témata podle názvu).

Držím palce,
Monika :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.19 12:45
@admin píše:
Dobrý den,
moc mě mrzí, čím jste prošla. :( Koukám, že jste psala před třemi dny - jak to vypadá, objevila se už menstruace? Případně doporučím kouknout do starších témat, určitě se tam už probíhá diskuze na podobné téma (dole na stránce Další podobná témata podle názvu).Držím palce,
Monika :srdce:

Dobrý den, neobjevila. Dneska jsem jela k doktorce, zjistila, že po revizi se tam udělala nějaká dutinka a v ní se držela krev. Takže mi to zkoušela přes čípek propíchnout ( šílená bolest) říkala, že se to podařilo a měla by se dnes rozjet normálně ms. Zatím čekám :nevim: Děkuji, určitě mrknu :hug:

• Citovat
  • Upravit
1
24.4.22 06:21

Ahoj holky, měla jsem teď 3 dny menstruační bolesti, ale MS nikde. Teď jsou to dva dny, co bolesti nemám, ale 4 dny co jsem to měla dostat. Jsem skoro 4 mesice po císaři a minulý měsíc už jsem měla normální MS. Může to být ještě rozházené než se to srovná nebo bych mohla být těhotná? Test jsem si zatím nedělala. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí