Menstruační chřipka

13.4.24 08:11

Menstruační chřipka

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat zda někdo měl před menstruační chřipku?
Ve středu jsem měla v noci lehkou zimnici… a myslela jsem si, že se ráno vzbudim s horečkou taky mě bolí v oblasti beder jak při menstruaci… ale většinou mě bolí bedra před menstruací tak 2 dny… menstruaci mám dostat až příští týden v úterý… Menstruaci mám pravidelnou a občas přijde buď o dva dny dříve nebo později, ale to je normální… Mám návaly, bolí mě klouby jsem strašně protivná.. a mám jak kdyby náběh na horečku a nebo nějakou nemoc… ale pořád mám jen ten náběh… nevím co mám dělat… od včera mám i průjem a dneska jsem si už musela dát i prášek na bolest břicha… na internetu jsem se dočetla, že to muže byt menstruační chřipka… ale mi se to moc nezdá… chtěla bych se zeptat jestli má nekdo s tím zkušenosti.. protože já nevím co mi je… kdybych aspoň měla tu horečku nebo nějak třeba kuckala nebo měla rýmu, ale jsem pořád v té fázi před tou horečkou… jak cítíte, že na vás něco leze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10135
13.4.24 08:55

Měla jsem tyhle stavy taky. Hodně nepříjemné :cert: pomohli vitamíny na hormonální rovnováhu.. celkově mi to i dost vylepšilo pms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda99999
13.4.24 10:43

Též znám. Skoro pravidelně. Jednou to byl masakr, průjem, zimnice šílená, bolest celéjo těla. A druhý den jsem to dostala a bylo po všem. Též jsem si to googlila. Někdy je to horší, někdy lepší. Někdy dokonce i před ovulací.

• Citovat
  • Upravit
874
13.4.24 10:50

Já měla tyhle stavy celý léto při ovulaci. Strašná zchvácenost, bolest celýho těla, teplota… hrůza.
Hormony, řikala doktorka, ale nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
13.4.24 13:03

Tak ono to má i svůj název 8o děkuji za rozšíření obzorů. Také tím trpím, je to velmi nepříjemné. Doktorka mi s tím nijak nepomohla. Kolikrát mě bolí nohy tak, jako kdybych uběhla maratón. Zimnice, vypadávají mi i věci z rukou a hrozná únava. A plus ty nálady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí