Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, nemáte někdo náhodou zkušenosti s HA Mercilon?Chtěla bych si oddálit menstruaci, protože odlétáme s přítelem na dovolenou, takže po vybrání prvního platíčka začnu brát další, které doberu a udělám si pauzu a budu pokračovat jako obvykle.. Vím,že se muže objevit špínění, mám v tomto případě normálně užít tampón,kdybych se koupala?Děkuji za odpoveď a radu
Mercilon jsem brala před těhotenstvím asi 6 let.. Když neuděláš pauzu mezi dvěma platíčky a začneš hned nové, tak menstruaci nedostaneš, taky jsem to párkrát udělala
Doktor mi říkal, že se může objevit slabé špinění, ale já neměla ani to.. Tak držím palce, ať to dobře dopadne a nedostaneš to
A jinak u toho špinění bych si do vody asi tampon vzala na tvém místě..
Taky jsem ji brala dlouho a neměla jsem nikdy žádné náznaky ani špinění nebo krvácení když jsem mezi platíčky neudělala pauzu.
Mercilon jsem brala víc jak deset let a když jsem jí chtěla brát v kuse, tak mi to dr. při tomhle druhu antikoncepce nedoporučil. Ale asi pro jednou se nic nestane.
Ahoj všem,
Chtěla jsem se zeptat, potřebovala jsem oddálit menstruaci a takk jsem pokračovala v braní mersilonu dál, avšak po třech dnech jsem začla špinit. Nemáte s tím někdo zkušenost jestly je to dobře nebo ne, i když jsem nevynechala špinění se dostavilo? ![]()