Mercilon a oddálení menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31.8.10 11:36

Mercilon a oddálení menstruace

Ahojky, nemáte někdo náhodou zkušenosti s HA Mercilon?Chtěla bych si oddálit menstruaci, protože odlétáme s přítelem na dovolenou, takže po vybrání prvního platíčka začnu brát další, které doberu a udělám si pauzu a budu pokračovat jako obvykle.. Vím,že se muže objevit špínění, mám v tomto případě normálně užít tampón,kdybych se koupala?Děkuji za odpoveď a radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4972
31.8.10 11:57

Mercilon jsem brala před těhotenstvím asi 6 let.. Když neuděláš pauzu mezi dvěma platíčky a začneš hned nové, tak menstruaci nedostaneš, taky jsem to párkrát udělala :wink: Doktor mi říkal, že se může objevit slabé špinění, ale já neměla ani to.. Tak držím palce, ať to dobře dopadne a nedostaneš to :wink: A jinak u toho špinění bych si do vody asi tampon vzala na tvém místě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
31.8.10 12:30

Taky jsem ji brala dlouho a neměla jsem nikdy žádné náznaky ani špinění nebo krvácení když jsem mezi platíčky neudělala pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.10 12:33

děkuju moc , hned jsme klidnější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
1.9.10 13:02

Mercilon jsem brala víc jak deset let a když jsem jí chtěla brát v kuse, tak mi to dr. při tomhle druhu antikoncepce nedoporučil. Ale asi pro jednou se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.5.14 12:34

oddálení menstruace

Ahoj všem,
Chtěla jsem se zeptat, potřebovala jsem oddálit menstruaci a takk jsem pokračovala v braní mersilonu dál, avšak po třech dnech jsem začla špinit. Nemáte s tím někdo zkušenost jestly je to dobře nebo ne, i když jsem nevynechala špinění se dostavilo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí