Menses po potratu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.8.10 20:36

Menses po potratu

Dobrý den, je mi 16 let. Bohužel jsem před 6 týdny podstoupila miniinterupci…menses mi vyvolali injekcí:(teď už mám menses 8 dní. Chci se zeptat, je to normální?Obvykle jej mívám 5-6 dnů. Děkuji za odpověď:)
P.s.taky bych se chtěla zeptat…první den menstruace jsem začala brát antikoncepci…mám jí brát 3 týdny a pak přestat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6
27.8.10 20:38
Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 16 let. Bohužel jsem před 6 týdny podstoupila miniinterupci…menses mi vyvolali injekcí:(teď už mám menses 8 dní. Chci se zeptat, je to normální?Obvykle jej mívám 5-6 dnů. Děkuji za odpověď:)
P.s.taky bych se chtěla zeptat…první den menstruace jsem začala brát antikoncepci…mám jí brát 3 týdny a pak přestat?Myslím týden nebrát a pak zase začít.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
27.8.10 20:46
Anonymní píše:
P.s.taky bych se chtěla zeptat…první den menstruace jsem začala brát antikoncepci…mám jí brát 3 týdny a pak přestat?

ahojky,skoda,ze jsi nezacala brat prasky jak jsi zacala pohlavne zit,ale v pohode,stalo se..jinak ozivas 21dni(3tydny),pak pauza na tyden a po ni opet 21dni a porad dokola…behem pauzy bys mela mit Za 2-3dny mesicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
27.8.10 20:47

a pilulku z noveho platicka zacnes po te pauze brat ikdyz mas jeste mesicky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
27.8.10 22:27

Tak zalezi jake tablety mas ja mela ruzne,nejake sem brala 21dni a druhe porad.....

• Citovat
  • Upravit
7213
27.8.10 22:30
janibubi píše:
Tak zalezi jake tablety mas ja mela ruzne,nejake sem brala 21dni a druhe porad.....

ty jsem zapomela uvest,je pravda,ze u normalnich,kdy se behem pauzy neberou zadne,tak u techto jsou tabletky s placebo efektem(bez hormonu)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
27.8.10 22:38
RadanaH píše:
janibubi píše:
ty jsem zapomela uvest,je pravda,ze u normalnich,kdy se behem pauzy neberou zadne,tak u techto jsou tabletky s placebo efektem(bez hormonu)…

JASAN, TAK U KAZDE ANTIKONCEPCI JE V KRABICCE NAVOD,TAKZE SI TO HLAVNE ZAKLADATELKA MUSI PRECIST.JA CTU VSE RACI NEKOLIKRAT :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23033
27.8.10 22:46

ahoj, presne.. skoda ze jsi nezacala brat antikoncepci drive… nez se to povedlo, antikoncepce se bere 3tydny a pak 7 dni pauza… kdy mas menzes a nasleduje dalsi platicko.

Btw. kdyz zacinas brat antiko je treba zacit brat v 1den menzesu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
27.8.10 22:50

samozrejme,mas pravdu,ale nekteri treba navody nectou,ja to myslela v dobrem,tak na me neutooooc :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.8.10 22:52

no je skoda, ze jsi nesla pro anti driv, alespon bys nemusela mit vycitky… asi jsem stara skola, no.. :( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
27.8.10 23:49
RadanaH píše:
samozrejme,mas pravdu,ale nekteri treba navody nectou,ja to myslela v dobrem,tak na me neutooooc :lol: :wink:

Neutocim,promin to patrilo zakladatelce. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7213
29.8.10 14:02

hmmmm a zakladatelka nikde… a my ji to pekne vsechno vysvetlily :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.9.10 21:55

Děkuju moc za odpovědi všem, moc ste mi pomohli:)))taky mě to moc mrzí, že se mi to stalo, ale moje máma si nepřála abych prážky užívala, ikdyž věděla, že pohlavní styk mám už od 15let:(nemám s ní moc dobrý vztah bohužel:(měla bych ještě jeden dotaz:(ty měsíčky mám už 13 dnem:(nevím vůbec, co se děje..myslím, že je čas jít na gynekologii, ikdyž všichni říkali, že je to po zákroku normální, co si o tom myslíte?:/:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.9.10 21:57

Příbalový leták jsem četla několikrát..ale mnoho věcí se tam člověk nedozví, jinak bych sem nepsala:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.9.10 22:00
RadanaH píše:
hmmmm a zakladatelka nikde… a my ji to pekne vsechno vysvetlily :-( :nevim:

omlouvám se..neměla jsem možnost se dostat na PC..Jinak se tady ještě moc nevyznám, v dolní části diskuze jsem měla jeden dotaz, máte určitě zkušenosti, tak prosím o radu…děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí